USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Звільнений за «законом Савченко» волинянин попався на пограбуванні

10 Червня 2016 21:30
Волинянин, якого звільнили за «законом Савченко», намагався вчинити крадіжку цінних речей одразу з двох квартир. В одну з квартир зловмиснику завадив потрапити її господар, який несподівано повернувся додому.

Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Вінницькій області.

Інцидент трапився 8 червня у місті Бар Вінницької області.

До Барського відділення поліції близько другої години дня зателефонував місцевий житель та повідомив, що щойно у його квартиру намагався проникнути незнайомець. Зі слів заявника, він застав зловмисника біля дверей своєї квартири, коли той відімкнув замок. Він намагався самотужки затримати правопорушника, який кинувся навтьоки, але не зміг.

Як розповів тимчасовий виконувач обов'язків начальника Барського відділення поліції Леонід Петренко, тікаючого підозрюваного слідчо-оперативна група поліції затримала неподалік будинку заявника. Під час затримання у нього вилучили ланцюжок, браслет, каблучки, три пари сережок та сірникову коробку з відмичками. Як з’ясували, ці прикраси він викрав з сусідньої квартири заявника.

Затриманим виявився 26-річний житель Волинської області. Місяць тому він умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі за так званим Законом Савченко, де вдруге відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів.

Слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Затриманому оголосили про підозру. За такий злочин йому загрожує покарання до 6 років ув’язнення.

Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Вінницької області.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що зростання злочинності в Україні та вихід на свободу завдяки "закону Савченко" шести тисяч особливо небезпечних злочинців не на жарт налякали європейців.

Окрім того, нещодавно йшлося про те, що на Вінничині, звільнений із в'язниці за «законом Савченко» чоловік, жорстоко вбив двох жінок та залишив сиротами трьох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
громадянка Показати IP 11 Червня 2016 00:16
Пришиблена та Савченко на всю голову,як тільки виголову прийшло придумати такий закон!що далі чекати,які далі будуть наслідки якщо понад 100 вбивць,маньяків,і крадіїв уже на воліволі,куди котиться цей світ....
Анонім до громадянка Показати IP 11 Червня 2016 05:34
Це не Савченко готувала закон, а КРулько з прокремлівської секти варовки Тімашєнки.
__ до громадянка Показати IP 11 Червня 2016 07:55
Вона пришиблена - ок. А хто приймав закон?
бе Показати IP 11 Червня 2016 18:23
і голосували .і підписували...І це ще тільки квіточки.....
громадянка до бе Показати IP 11 Червня 2016 18:27
Зачаровані діяльнністю Савченко підписали! З однієї сторони можна зрозуміти батьків тих не благополучних синів що сидять,а з другої це небеспека для країни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus