USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Богдан Шиба взявся за косу. Обіцяв ще не раз це повторити. ФОТО

12 Серпня 2009 17:13

Щоб Луцьк став «європейськішим», лідери молодіжних організацій разом із міським головою Богданом Шибою рушили до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки прибирати територію пляжу. Про це 12 серпня інформує репортер «Волинських Новин».

Чимало молодіжних організацій разом із міським головою прийшли сьогодні до Центрального парку, щоб прибрати його територію. Як розповіла голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва, акція поєднує у собі дві цілі: по-перше – підготувати зелений куточок до святкувань Дня Незалежності України. По-друге – вона згуртувала навколо себе громадські організації, які у неформальному середовищі зможуть поділитися своїми ідеями, планами.
«Крім того, ми довели, що наш молодіжний рух не аморфний, і збирається разом щоб не тільки поговорити», – наголосила панна Коритнєва.
Упорядковувати територію пляжу у парку молоді допомагав і Луцький міський голова. Сьогодні він до рук узяв косу. Також він запевнив, що й надалі братиме до рук косу і сапку. Наприклад, вже завтра він братиме участь у загальноміському санітарно-екологічному дні.
Як розповіла Ольга Коритнєва, акцію проведуть повторно рівно через два тижні, 26 серпня. Адже організатори впевнені, що після святкувань місто неодмінно потребуватиме прибирання. Тільки наступного разу кожен учасник акції повинен буде привести із собою ще трьох друзів. 
Довідково: 
Ініціатором акції виступив департамент молодіжної політики і спорту Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 19:28
То й косив би собі у Турійську. Там трави більше...
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 19:34
правильно, бо в Луцьку вже порядок навів, а Турійську, як звідти поїхав, вже бардак розвели.
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 19:49
якщо людина не може організувати, значить фіговий організатор тому сам і косить.
Валерій Пельц Показати IP 12 Серпня 2009 20:52
Досить гарна ініціатива. Звичайно роботи ми багато там не зробили , але щось таки пробували робити. А ви всі сидите в своїх кабінетах і говорите, що ,хто ,де колись накоїв. Головне що зараз мер старається бути блищим до молоді . Що тут поганого ? Особливо якщо від цього буде якась користь для міста.
Анонімc Показати IP 13 Серпня 2009 09:12
якась коса в нього допотопна! Треба щоб купили мотокосу, буде вища продуктивність прaці і якісніший скос!
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 10:19
Просто комусь хочеться косити зелень і наступні чотири роки ;) Парк потрібно прибирати постійно,а не під час одноразових піар-акцій. Те, що під час минулорічних піар-акцій викосили - вже виросло на 2 метри заввишки.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 13:31
Ну що ж з професією на наступні 4 роки Б.Шиба вже визначився. На Волині стільки покосів стоять. Їм також треба раду давати. Давайте побажаємо йому міцного здоров'я та натхнення. А за вул. Довженка, яка стараннями його косарів з управління капітального будівництва окреме ДЯКУЮ. Там якраз треба травичку вже сіяти. А то асфальт зняли то чому б не посіяти газон. Мешканцям по гелікоптеру а з вулиці зробити бігову дорожку для Олімпії. Єх ну і любимо ми свого мера.
wq7 Показати IP 13 Серпня 2009 13:34
Согласен
Анонім Показати IP 29 Серпня 2009 12:51
для Пельца, шкода не побачиш ти після виборів мера на скільки він ближче буде до молоді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus