USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Луцькради обговорювали луцький «шанхай»

2 Вересня 2009 14:32
Обранка луцької громади Світлана Мамосюк виступила проти появи чергових «кабаків і шанхаю» поблизу історичного факультету ВНУ імені Лесі Українки. Така репліка з’явилася під час питання про надання земельної ділянки на умовах оренди підприємцю для обслуговування торгового кіоску та літнього майданчика для роздрібної торгівлі на проспекті Перемоги. Про 2 вересня йшлося під час чергової сесії Луцькради, – інформує репортер «Волинських Новин».
Пані Мамосюк висловилося за зменшення кількості п’яних мешканців обласного центру Волині, а тому запропонувала «не ставити желєзяки». Депутат Анатолій Бубенщиков узагалі пояснив, що цей кіоск – недіючий, а тому його потрібно узагалі знести. Також депутати викриками із залу підтримали цю пропозицію, мотивуючи це тим, що така споруда спотворює обличчя міста.
Зауважимо, що обранці луцького громади спершу проголосували за відмовне рішення, але воно вибороло тільки 19 голосів депутатів, а тому рішення не було прийняте.
Луцький міський голова Богдан Шиба уже збирався відправити це рішення на доопрацювання, проте депутат Микола Нікітюк розповів, що цим кіоском планують опікуватися молоді підприємці і тому потрібно піти їм назустріч.
У висновку обранці громади проголосували за надання земельної ділянки. За це рішення проголосувало 27 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 16:12
А до того як Нікітюк розповів що кіоском опікуватимуться молоді підприємці депутати думали що ним пенсіонери займатимуться і не хотіли давати дозволу. "Обслуговування літнього майданчика", а мені жоден депутат не сказав що літо знову починається. Чи в депутатів як "жнива" той відразу літо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus