USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова Ковельської РДА, який «загримів» за хабар, «сидітиме» на Чернігівщині

12 Листопада 2008 17:27
Судова палата у кримінальних справах Верховного суду України залишила без змін вирок колишньому голові Ковельської районної державної адміністрації Вадиму Грищуку, якого засуджено до 5 років позбавлення волі за отримання 10 тисяч доларів хабара. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Ковельської правди», Вадим Грищук відбуватиме покарання у Макошинській виправній колонії № 91 (Чернігівська область), яку ще називають «червоною зоною». Причина в тому, що тут «сидять» представники колишнього рядового і молодшого начальницького складу МВС (найбільше в колонії – майже дві третини засуджених).
Далі за кількістю ідуть колишні співробітники Держдепартаменту з виконання покарань, їх приблизно 15 відсотків. Вистачає і колишніх солдатів Внутрішніх військ. Найменше митників, прикордонників та податківців. Суддя – один.
Довідково:
Суд визнав колишнього голову Ковельської районної державної адміністрації Вадима Грищука винним у хабарництві і позбавив волі на п’ять років із конфіскацією однієї четвертої майна. За інформацією Ковельської правди, після відбуття покарання йому заборонено буде два роки обіймати керівні посади.
Кримінальна справа була порушена проти Грищука за фактом отримання хабара обсягом 10 тисяч доларів за надання земельної ділянки одному з підприємців міста Ковеля.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus