USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Горохівщина: Обіцяних грошей два роки ждуть?

17 Серпня 2008 14:18

Обіцяні вісім мільйонів гривень, що будуть спрямовані на ліквідацію наслідків липневої стихії, на Горохівщину ще не надійшли. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник голови Горохівської райдержадміністрації Анатолій Фесина.
За словами пана Фесини, обіцяних восьми мільйонів гривень, що будуть спрямовані на ліквідацію наслідків липневої стихії, на Горохівщину ще не надійшло.
Як зазначив Анатолій Фесина, негода значно вплинула і на обсяги врожаю у Горохівському районі. Так, у агропідприємствах показник врожайності з тих посівів, котрі залишилися може складати навіть 3 центнери зерна з гектару.
Загалом, зараз у районі за твердженням заступника голови Горохівської РДА, обмолочено понад 70% площ зернових. Передбачається, що незабаром кілька сільськогосподарських підприємств завершать жнива.
Довідково:
Через природну стихію 14-20 липня у частини особистих селянських господарств та сільськогосподарських підприємств Волині знищено або пошкоджено кілька тисяч гектарів посівів. Найбільше постраждав Горохівський район.
Відповідно до розпорядження уряду від 28 липня 2008 року «Про часткову компенсацію витрат сільськогосподарських підприємств, які зазнали збитків внаслідок стихії, що сталася у Волинській, Львівській, Рівненській та Хмельницькій областях» цей район отримає понад 8 мільйонів гривень компенсацій.
За інформацією, оприлюдненою 13 серпня, Державне казначейство у Волинській області вже розпочало фінансування постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинська правзахисна група Показати IP 17 Серпня 2008 16:32
по заявам селян за допомогу вимгають 10%
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 09:36
От [вирізано - політична цензур]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus