USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Керівництво волинського БЮТ спробувало звинуватити «Волинські Новини» в поширенні недостовірної інформації

13 Вересня 2008 11:08
Керівники волинського БЮТ, а саме голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк і голова Ковельської міської організації цієї ж партії Олег Кіндер під час прес-конференції 12 вересня спробували звинуватити Інтернет-видання «Волинські Новини» у поширенні недостовірної інформації, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Ймовірно, у волинських бютівців виникли зауваги до новин «Позачергову сесію Ковельміськради провалили ініціатори - бютівці»  та «Бютівський \"відвід\" у Ковельській міськраді - приклад для наслідування».
Анатолій Грицюк заявив: «Репортер «Волинських Новин» оголосив таку інформацію, що Ковельська партійна організація не підтримала ініціативи БЮТ і прийняла якесь своє особливе звернення. Я сьогодні, як голова партійної організації в сім годин ранку до роботи розмовляв з Кіндером Олегом Олексійовичем, який стверджує, що не робив таких заяв і що це надумана тема. І він хоче сьогодні прокоментувати свою позицію на цей предмет».
Голова Ковельської міськорганізації Олег Кіндер зазначив: «Ніяких заяв я не давав, тому що, я ще раз повторююсь, заяву давав секретар ради». Водночас присутній під час прес-конференції репортер «Волинських Новин» Андрій Калахан, який був автором «скандальних» новин, підтвердив цей факт.
Врешті-решт, пан Кіндер, відповівши на запитання нардепа із фракції БЮТ Євгена Кирильчука, фактично ствердив, що все-таки мова йде не про заяву, а про коментар, який він дав репортеру «Волинських Новин».
Цікаво, що Анатолій Грицюк відмовився від пропозиції репортера «Волинських Новин» відтворити під час прес-конференції ті диктофонні записи, які би прояснили проблемну ситуацію. Адже на них було збережено те, про що насправді говорив у своєму коментарі Олег Кіндер. Мотивація відмови голови Волинської облорганізації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» полягала у тому, що «це наші внутрішні питання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Андрій Показати IP 13 Вересня 2008 11:33
БЮТ напевне скоро з такими керівниками розколеться!
Петрович Показати IP 13 Вересня 2008 12:21
Риба гниє з голови. Допоки волинським БЮТом керує "брежнєв" Кирильчук та "голова колгоспу" Грицюк - БЮТ стрімко втрачає
Лихий Показати IP 13 Вересня 2008 12:25
Ха ха. Оце Грицюк сів в калюжу... Кирильчук - іди на пенсію і не ганьби Юлю на Волині.
Кіндерсюрприз Показати IP 13 Вересня 2008 13:37
Як корабель назвеш, так він і поливе. Кіндер як був дитиною, так нею і залишився. Навіть не набрався мужності визнати, що наговорив журналісту, а вирішив ганебно відхреститися від своїх слів. Цікаво, як таку поведінку оцінять його однопартійці?
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 15:52
Спершу дєд з "волинню" облажався, тепер кіндер і грицюк з волинськими новинами. що далі?
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 15:53
Спершу дєд з "волинню" облажався, тепер кіндер і грицюк з волинськими новинами. що далі?
Олександр Показати IP 13 Вересня 2008 16:03
У нездалих політиків часто так буває. Щось як відморозять, а потім журналісти в усьому винні...
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 17:58
А хто такий цей кіндер? Ну то й що що він там в Ковелі дурниці всякі меле, а потім з переляку пробує підставити інших. Вижене Дєд його з партії та й все.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 18:00
Бачу пацани у бюті нормальні - господарі слова. Захотіли - сказали. Не захотіли - сказали що не казали. Справжні політики. Тільки науково-технічний прогрес пішов вперед і журналісти тепер розумніші - все записують. А слово - не горобець...
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 18:32
Кіндер все життя був брехуном та боягузом. це ще я памятаю з 2003 року і до тих пір поки був у Батьківщині. Він завжди підлаштовувався під Діда. А тут його з дуру понесло та й так, що кажуть стоїть питання про його виключення з Батьківщини. Дід довго панькатися не буде. Я навіть знаю в якій партії Кіндер вспливе.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 18:38
Це все ЄЦ винуватий бо вплинув на підсвідомість Кіндера коли той давав інтервю.
Віталій Буряк Показати IP 13 Вересня 2008 21:34
Пан Анатолій (Грицюк) може коментувати навіть появу "чорних дірок" в зв'язку з появами останніх в міжнародній пресі. Він не може коментувати своїх однопартійців - згідно Статуту партії. Кирильчук, або "Дед", контролює БЮТ і ВО "Батьківщина". Контролює продажність партії (волинської), контролює "волинський клондайк", німецькі фірми ("Кромберг енд Шуберт" тощо)... Євгене Івановичу! Спростуйте!
Кіндер-сюрприз Показати IP 15 Вересня 2008 09:53
Кіндеру пора вже забути про якісь лідерські амбіції у волинському БЮТі. В Ковелі під його орудою відбуваеться земельний дерибан, а політичних рішень фракція БЮТу у Ковельській раді не може прийняти жодного. Вибори мера Ковеля Кіндер ганебно програв (маючи підтримку БЮТу) маловідомому на той час Кошаруку. Пішовши на посаду в екологічну службу Кіндер зійшовся з Колісником і тепер, приймаючи участь у лісовому дерибані, закриває очі на численні порушення в лісовій галузі Волині. Всюди, де сує свій ніс цей хитрувато-підлуватий діяч, він шукає свою вигоду. Олеже, ми твої однопартійці, знаємо про твої темні справи. Тож на своїй карєрі в БЮТі сміло став жирного хреста...
Євгеній Іванович Показати IP 15 Вересня 2008 10:03
Віталію Буряку. Спростовую.
Олександр Показати IP 15 Вересня 2008 14:27
От і поговорили Віталій Валерійович (Буряк) із Євгеном Івановичем. :)) Мені чомусь пригадався анекдот: "Старшина, остановите поезд!" - "Поезд, стой! Раз, два!". До чого б це?
Петрович Показати IP 15 Вересня 2008 15:26
Грицюк і Кирильчук сіли в калюжу. А визнати - невистачає порядності. От такі люди керують областю.
Marmuletka Показати IP 15 Вересня 2008 15:29
Невже Юля не бачить що то за люди, які очолюють волинський БЮТ? Це ж ганьба
Леонід Ілліч Брєжнєв Показати IP 15 Вересня 2008 16:06
Анекдот про мого вірного соратника і послідовника Євгена Кирильчука: Кирильчук прощаеться в штабі з Коротуном. Вони довго обіймаються і цілуються. Нарешті Коротун їде додому. Кирильчук плаче.До нього підходить Олійник: - Ну що ви, Євген Іванович, припиніть. Як політик він нічого не значить. -Він як політик нічого не значить, але як він цілується!
Кирильчуківець Показати IP 15 Вересня 2008 16:12
Що таке брови Кирильчука? Це вуса Шиби, тільки на вищому рівні!
ХУЗ Показати IP 9 Вересня 2010 00:14
Блогери!Те про що ви тут пишите - така Т У Ф Т А ! На інтернет - видання ніколи не треба ображатися. Це віртуальний простір, який доступний усім. Одні пишуть з створеного у аду рая, інші пишуть з цього ада. А взагалі будьте Р А Д(ці літери створюють нейтральність місця перебування -РА-рай АД-ад. Людина що РАД знаходиться на лезі бритви і чітко розуміє, що у вертуалі інтернету можна написати усе, що не протирічить закону, і не наносить шкоду здоровью. Мало хто так ставиться до постів. Він думае от написаний думковий опус і вже кінець, авторитет підірваний, підірветься. Памятайте - інтернет тільки прославляе Вас серед грамотних, думаючих людей. Ці статті читають максимум 200 чоловік, а то й менше. Як правило у інтернеті сваряться неосвічені в просторі інтернету люди. Насправді інтернет - видання вчать толерантності і правильно формувати думки, які озвучуються в просторі звуків, і паперових виданнях, які сприймаються слухаючими при виступах ораторів і читаючі газету, журнал, листівку. БЮТівці не руйнуйте посилаючись на пости . Пости-пусті, пости-пусте часопроведення хворого мозгу, який криється за ніком. Нік-придумане відокремлення,неправдиве ім’я. Неправдиве завжди породжує неправду і наговори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus