USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани пікетували Господарський суд Волині

18 Червня 2008 23:10
Вранці, 18-го червня близько півсотні лучан пікетували приміщення Господарського суду Волинській області, протестуючи таким чином проти будівництва на проспекті Соборності, 21А. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, на 11.30 було призначено слухання справи щодо будівництва підприємцем Аллою Позняк торгового павільйону у дворі 21-го та 25-го будинків на проспекті Соборності. Як зазначають пікетувальники, це вже третій суд із цього конфліктного питання.
Мешканці, котрі прийшли відстоювати власну позицію, вважають це будівництво «абсолютно неправомірним і протизаконним». При цьому вони посилаються на те, що не враховано інтереси мешканців прибудинкової території. Окрім того, протестувальники вважають, що ця будівля не передбачена Генеральним планом Луцька.
Учасники пікету мали претензії до господарського суду, котрий раніше виніс два рішення на користь пані Позняк, а також скаржаться на «непослідовність деяких виконавчих структур міської влади».
Під час слухання справи, учасниками якої виступає міська влада і підприємець Алла Позняк, судом було задоволено клопотання про долучення до розгляду справи третіх осіб – мешканців вказаних будинків. Відповідно засідання суду перенесено на невизначений термін. Про дату і час наступного засідання буде повідомлено окремою ухвалою.
Пікетувальники наразі задоволені такими діями Господарського суду у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus