USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі «даішники» отримали від депутатів міськради «попередження»

30 Вересня 2009 16:17
Обговорення інформації про роботу ВДАІ з обслуговування міста Луцька УМВС України у Волинській області тривав мало не годину, адже обранці луцької громади висловлювали свої зауваження до роботи «даішників». Про це йшлося під час 47-ї сесії Луцької міської ради, – інформує репортер «Волинських Новин».
Депутати майже не слухали інформації заступника начальника луцького ДАІ, а одразу перейшли до запитань та зауважень. Депутат Сергій Григоренко нагадав, що попередній такий звіт отримав значно гострішу критику із вуст обранців луцької громади. Зокрема, він висловив чотири побажання. Перше, аби техогляди можна було проходити у вихідні. Друге – налагодити співпрацю із міською радою. Третє – аби «даішники» іноді обмежувалися попередженнями замість складання протоколу, звісно, окрім грубих порушень. Четверте – він погодився із депутатом Андрієм Козюрою у тому, що автоінспектори прибувають досить пізно на ДТП. Обранець громади Олександр Івлев поцікавився, чи визначені у Луцьку місця найбільш аварійних ділянок. Представник ВДАІ з обслуговування міста Луцька відповів, що такі місця іменуються місцями концентрації ДТП і таким місцем, наприклад, є проспект Соборності.
Депутат Анатолій Бірюков запропонував збільшити швидкість руху на деяких ділянках вулиць до 80 кілометрів за годину, на що заступник головного «даішника» Луцька відповів, що він проти такої зміни. Пан Бірюков попрохав і звернути увагу на те, як пішоходи переходять дорогу. Представник ВДАІ відповів, що позитивного результату можна очікувати, якщо показувати нерадивих порушників по телебаченню. Луцький міський голова передовсім занепокоївся рухом важковагових автомобілів центральними вулицями міста. А ось обранець громади Василь Гриб висловив стурбованість стоянкою автомобілів на вулиці Братковського, у місцях, де вона заборонена.
Обранець луцької громади Анатолій Бубенщиков запропонував знизити аварійність ділянки шляху в районі перехрестя проспекту Перемоги і вулиці генерала Шухевича, створивши знак «поворот ліворуч заборонено».
Луцький міський голова Богдан Шиба у підсумку запропонував відділу транспорту вивчити пропозиції, аби у майбутньому розглянути їх на виконкомі та сесії. Наприкінці обговорення депутат Василь Гриб запропонував визнати звіт незадовільним. Проте луцький градоначальник наполіг на тому, щоб інформацію взяли до уваги. Депутати погодилися з цією пропозицією і прийняли відповідне рішення.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus