USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцькому художньому музею виповнилося 35 років.ФОТО

5 Листопада 2008 16:51

Депутати обласної та міської рад при формуванні бюджету обов’язково врахують потреби Луцького художнього музею. У цьому запевняли представники місцевих рад 5 листопада під час урочистостей з нагоди святкування 35-річчя музею, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

З ювілеєм Луцький художній музей прийшли привітати представники обласної та міської влади, духовенства та освітяни. Усі присутні, крім успіху, бажали велику кількість відвідувачів і не менше меценатів.
«Бажаю процвітання, щоб не обходила стороною влада та підтримували меценати», – сказала доцент кафедри культурології Волинського національного університету імені Лесі Українки Вікторія Головей.
Радник голови облради Володимир Блінов запевнив, що на наступній сесії при внесені змін до обласного бюджету врахують і потреби цього закладу. Начальник управління культури Луцької міської ради Юрій Войнаровський додав, що на роздрукування буклету про музей із міського бюджету обов’язково надійде вісімнадцять тисяч гривень.
Директор Луцького художнього музею Зоя Навроцька подякувала усім присутнім за підтримку та побажання. «Важко утримувати музей на високому рівні, однак цьому завжди сприяє ваша увага та підтримка», - сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus