USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Новий рік у Луцьку пройде з Бандерою, але без ялинки?

9 Грудня 2008 10:36
Луцький міський голова Богдан Шиба під час оперативної наради заторкнув питання проведення зимових свят у обласному центрі Волині. Про це 9 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, «зимові свята будемо проводити за мінімального використання бюджетних коштів». За приклад Богдан Шиба радить взяти нещодавній день місцевого самоврядування. Свята в першу чергу будуть організовані для дітей і носитимуть часто благодійний характер.
Під час прес-конференції було оприлюднено звернення екологічних та інших громадських організацій щодо одного з питань, пов’язаних з проведення новорічних свят. ЕТО «Друїди», громадська рада при Луцькому міському голові, Асоціація захисту прав молоді Волині, ЦГМОВ «Наша справа» просять муніципалітет не встановлювати цього року новорічну ялинку.
Підписанти стверджують, що зазвичай перед Новим роком зрубується і встановлюється на Театральному майдані Луцька ялинка віком приблизно 50 років. За словами представників громадських організацій, на майдані ще є ялинки, які можна прикрасити.
Богдан Шиба зазначив, що вважає цю пропозицію розумною. За його словами, проблема порушена у звернені буде обговорена. Також Богдан Шиба зазначив, що першого січня 2009 року у місті пройдуть заходи приурочені до Дня народження Степана Бандери.
Зокрема і на одноіменній вулиці. Проте конкурс проекту пам’ятника Степану Бандері, за словами пана Шиби, продовжили, бо необхідно ще дати попрацювати над таким проектом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Грудня 2008 14:04
Давайте ялинку в центрі не ставити, Новий рік не святкувати, подарунки не дарувати, ніяких вихідних! Подобається? А все почнеться з ялинки... Додумалися...
Анонім Показати IP 9 Грудня 2008 16:59
Ялинка не прикольно,а коли не має снігу набагато гірше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus