USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під стінами луцької мерії – черговий пікет

27 Липня 2009 14:17
Сьогодні, 27 липня, під стінами приміщення Луцької міськради розгорнувся імпровізований пікет із десятків підприємців, які торгують «гуманітаркою» на Старому ринку. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіли підприємці, вони прийшли до муніципалітету сьогодні тому, що мав тривати особистий прийом громадян міським головою Богданом Шибою. Однак замість градоначальника прийом здійснював його заступник Микола Іванюк, адже керманич міста супроводжує Міністра регіонального розвитку та будівництва Василя Куйбіду, який сьогодні відвідав Луцьк.
За словами підприємців, колишня автостоянка, де зараз торгують «секонд-хендом», отримала статус ринку у 2002 році. Поступово люди облагородили стихійне торговище, на місці «диких» розкладушок з’явилися контейнери та криті ряди. Однак зараз вони не мають можливості здійснювати законну торгівлю, адже торговище позбавлене розпорядженням міського голови статусу ринку
Мовляв, статус ринку нібито надано незаконно, а земельна ділянка використовується не за цільовим призначенням. Окрім того, за інформацією підприємців, на місці торговища «гумою» з часом може постати торгівельно-розважальний комплекс.
Люди розповідають, що їм не пропонували прийнятних варіантів для переселення, а тому бояться втратити кошти, які вкладали в благоустрій ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ганьба казнокрадам Показати IP 27 Липня 2009 17:17
Підтримую підприємців. Молодці що разом. От тільки потрібно залучати усіх підприємців бо по-одинці Шиба розчавить. А на Ваші місця вже кандидат є - криза однако. Шиба в гуманітарку не вдягається йому спонсори дозволяють купувати в бутіках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus