USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У «Батьківщині» Богдана Шибу не стали затримувати

26 Травня 2008 21:38

Як повідомляє 26 травня репортер «Волинських новин», партійне бюро обласної організації ВО «Батьківщина» задовільнило заяву Луцького міського голови Богдана Шиби про вихід із партії. Це в усній інформації підтвердив Богдан Шиба.
Власне, Богдан Шиба був лаконічним і лише коротко підтвердив, що бюро задовільнило його заяву і виключило із партійних лав. Натомість представники партбюро облосередку ВО «Батьківщина» від коментарів утримуються, кажуть лише, що офіційна заява буде оприлюднено найближчим часом.
Довідково:
Міський голова Луцька Богдан Шиба 23 травня написав заяву про вихід із ВО «Батьківщина». У ній пан Шиба пояснив мотивацію свого вчинку: «Як багаторічний активний учасник національно-демократичних змагань у нашому краї, з болем спостерігаю за загостренням протистояння поміж різними політичними силами помаранчевого табору, яке інспіроване олігархами з різних боків і яке може призвести до краху демократичної цивілізованої України».
«Переконано сповідуючи ідеали Майдану, не бажаю встрявати у бійню поміж своїми, близькими мені політичними силами, бо це зашкодить інтересам громади, яка очікує від мене щоденної праці», – пише Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus