USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі захопили телецентр. Спецназ будівлю взяв штурмом за кілька секунд

10 Липня 2008 20:30
У Ковелі проведено тактико-спеціальне антитерористичне навчання. Участь у них брали підрозділи УСБУ, УМВС, управління надзвичайних ситуацій, представники Збройних Сил, що дислокуються на Волині, прикордонні служби, місцеві органи влади. Про це «Волинським Новинам» 10 липня повідомили в прес-службі УСБУ у Волинській області.
Згідно зі сценарієм, група умовних терористів захопила у Ковелі Волинський радіотелевізійний передавальний центр та кількох заручників. За сигналом тривоги були підняті спеціальні формування силових структур, задіяні окремі підрозділи військових частин. Про надзвичайну подію одразу ж інформували місцеві органи влади. Спільними зусиллями правоохоронців злочинці були заблоковані в одній з будівель передавального центру. Під час переговорів умовні терористи висунули низку політичних вимог. У разі їх невиконання погрожували вбити заручників та підірвати захоплений об’єкт.
З урахуванням ситуації керівники оперативного штабу регіональної координаційної групи антитерористичного центру прийняли рішення про штурм будівлі, де засіли зловмисники. На проведення операції з визволення заручників співробітникам спецпідрозділів УСБУ та УМВС «Альфа», «Сокіл» та «Беркут» знадобилось всього декілька секунд. У результаті їх злагоджених дій умовні терористи були затримані, а заручники звільнені.
Мета навчань полягала у налагодженні співпраці та координації дій правоохоронних органів під час проведення анитерористичних операцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus