USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Нововолинську Тимошенко поставила амбітні плани щодо будівництва шахти №10. ФОТО

30 Серпня 2009 20:15
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, перебуваючи із робочим візитом на Волині, ознайомилася із ходом будівництва шахти №10 у місті Нововолинську. Прем’єрка ставить амбітні плани – до наступного Дня шахтаря запустити об’єкт. Про це 30 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
На Волинь Юлія Тимошенко прибула разом з міністром праці і соціального захисту Людмилою Денісовою, міністром вугільної промисловості Віктором Полтавцем та у супроводі обласних владців. Прем’єр ознайомилася з ходом будівництва шахти №10.
«Шахта будується 20 років. Її будували усі уряди, всі керівництва країни», – розповіла пані Тимошенко. За її словами, наразі це єдина нова шахта, яка будується в Україні і вона буде мати найновітніші технології.
«До Різдва ми мусимо мати перший етап здачі шахти. Буде запущений транспортний ствол, який, по суті, є серцем шахти», – сказала вона. «Сподіваюся, що до наступного Дня шахтаря ми запустимо шахту… Це досить амбітний план, але ми поставили завдання і ми це зробимо», - впевнена вона.
«Це буде така спільна дитина шахтарська, яка дасть Україні надію на те, що ми вийдемо енергетично незалежними», – сказала Юлія Тимошенко.
«Я б дуже хотіла, щоб біля нововолинської шахти були побудовані ті потужності, де будуть вироблятися будівельні матеріали, щоб не накопичувалися терикони, ми не псували екологію, а мали можливість відразу утилізовувати ці відходи і робити будматеріали високої якості, реалізовувати їх в Україні», – висловила своє побажання вона.
За словами директора ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» Віктора Дука, представлена шахта – третього покоління. «Видобуватиме конкурентоспроможне вугілля за рахунок збагачувальної установки. Проект уже схвалено на науковій раді в міністерстві. Передбачається його окупність за 13 місяців. Додатково вона принесе прибутку 39 мільйонів гривень щорічно», - розповів він. З вересня місяця хочуть розпочати спорудження ресурсо-енергозберігаючої установки.
Довідково:
Будівництво шахти №10 у Нововолинську розпочато в квітні 1989 року. Введення в експлуатацію дозволить створити майже 1,5 тисячі нових робочих місць. Загальна кошторисна вартість проекту становить 2 312,08 мільйона гривень
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Юстас Показати IP 31 Серпня 2009 09:24
Брехунка! Вона вже обіцяла бензин по 3 грн., мясо - по 15 грн., контрактну армію до 2009 року, повернути по 1 тис. гривень заощаджень і т.д і т.п. Одне слово - брехунка!
Алекс-Юстасу Показати IP 31 Серпня 2009 11:47
Юлія Володимирівна робить все можливе і неможливе щоб втримати економічну ситуацію в країні хоча б на певному рівні. І це все робиться всупереч протидії президента, бездіяльності Верховної Ради і нерозуміння з боку всякого роду Юстасів.Якби не вона, то ситуація була б набагато гіршою. А зобовязання, які брав на себе БЮТ, коли йшов до Верховної Ради,виконуються не на протязі 2-3 днів після приходу до Верховної Ради, а виконуються протягом 5-ти років роботи у парламенті. В умовах кризи не підтримувати Уряд - це все рівно, що під час війни не підтримувати свою армію.
Юстас Показати IP 31 Серпня 2009 15:21
Вона бреше - вони підбріхують!!! Може вона й бреше, не червоніючи, тому що має таких підбріхувачів?! А насправді: "Международный валютный фонд может прекратить сотрудничество с Украиной, если власти страны без должных оснований пойдут на сверхмерное наращивание бюджетного дефицита и расшатывание экономической ситуации в стране. Об этом заявил постоянный представитель МВФ в Украине Макс Альер. "Если такие отклонения (бюджетного дефицита) будут результатом намеренной политики, которая противоречит духу и целям программы, мы прекратим сотрудничество... Не имеем намерения принимать участие в политике, которая приведет к углублению экономического кризиса", - заявил он в интервью еженедельнику "Контракты". Альер добавил, что такое решение может быть принято, если власти страны будут провоцировать инфляцию и подрывать стабильность банковской системы."
Алекс Показати IP 31 Серпня 2009 16:18
Вона працює, а Юстченки готові зруйнувати країну заради власних амбіцій. УНИАН: Международный валютный фонд в пятницу, 28 августа, в рамках распределения специальных прав заимствования (SDR) на SDR161,18 млрд (около 252,08 млрд долл.) среди 186 стран-акционеров фонда выделил Украине SDR1,017 млрд, то есть 1,59 млрд долл.
Юстас Показати IP 31 Серпня 2009 17:42
Це заслуга не Юльки-брехунки, а Обами, тобто США, які своїми 17% голосів у МВФ блокували цю акцію з десяток років, а тепер нарешті "розродилися"(потрібно 85% за). Якби в цьому була хоч крапля праці брехунки, то завтра без неї й Сонце над Україною не зійшло б.
Алекс Показати IP 31 Серпня 2009 18:01
Юстасе, у вас прихований комплекс неповноцінності. Ви свою власну неспроможність сублімуєте через неприязнь до жінок. Вас видно вони образили колись? Вас зраджували жінки? Ви невдаха з жінками? Не бійтесь. Поговоріть про ЦЕ з читачами Волинських новин і вам буде легше. Залиште економіку в спокої. Вона до ваших проблем з жінками відношення не має.
Читачка Показати IP 1 Вересня 2009 09:47
Чого до Юстаса причепилися? Тимошенко - коза, брехло і плід вдалого (поки) піару, на який ще хтось та й ведеться. А ви - вірнопіддані - запам"ятайте цю інфу про нововолинську шахту і обовязково невдовзі самі скажете: таки брехло!
Алекс Показати IP 1 Вересня 2009 14:12
Шановна Читачко! Допоможіть Юстасу вирішити його проблеми, заодно й ви подобрішаєте, хоч позбавитесь чорноротих слів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus