USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька «вишили» слово «Україна». ФОТО

24 Серпня 2009 15:19


Акція «Українська вишиванка» цього року стала ще масовішою у порівнянні з минулими роками. Це стверджують організатори, які фіксували кількість її учасників, – повідомляє 24 серпня репортер «Волинських Новин».


 
Першим лучан із Днем Незалежності України привітав Луцький міський голова Богдан Шиба. Він побажав «бути єдиними у любові до України, до рідної землі». А також закликав кожної хвилини демонструвати, що ми Українці. 
Після привітань від градоначальника відбулося покладання квітів до пам’ятників українських поетів Лесі Українки та Тараса Шевченка від Луцької мерії, міст-побратимів Ольштин і Горі та української діаспори Республіки Польща.
 
Також в рамках громадської акції «Українська вишиванка» на Театральному майдані лучани та гості міста у вишиванках «написали» слово «Україна». Взагалі, за словами організаторів акції, цього року вона таки стала масовішою у порівнянні з минулими роками.
Кількість зареєстрованих учасників становить приблизно тисячу. Однак на Театральному майдані, впевнені організатори, на момент акції перебувало не менше трьох тисяч осіб.
Звичайно, не обійшлося і без нагород учасників акції. Серед перерахованих номінацій були наступні: «Наймасовіша родина у вишиванках», у якій перемогла родина Романа Ткачука, «Найоригінальніша вишиванка» (переможець Оксана Гурманська), «Наймолодший учасник», якому виповнилося лише три місяці, відзначили також іменинника у вишиванці – двохрічну дівчинку Ольгу Темкіну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 19:38
Наймолодшого учасника акції звати Ілля Гресь!;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus