USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Виконком Луцької мерії влаштував «екскурсію» школами міста. ФОТО

27 Серпня 2009 14:04
Луцькі владці оглянули, як у навчальних закладах міста силами бюджету та батьківських коштів ліквідовують проблеми та готуються до нового навчального року. Члени виконкому Луцької міськради завітали до дитсадків №8, №39 та шкіл №9, №23, №26, – повідомляє 27 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Першим гостей приймав дитсадок №39, де зробили капітальний ремонт, адже раніше тут навчалися початкові класи ЗОШ №2. У будівлі замінили тепло- і водопостачання, кухню перевели із газу на електрику, замінили вікна. Залишилося лише закінчити ремонт усередині приміщення. В експлуатацію заклад планують здати вже до нового року.
 
Другим оглядали 53-річний дошкільний навчальний заклад №8. Ремонтні роботи у ньому тривають три роки. Залучившись підтримкою жителів із села Гірка Полонка у садочку реконструювали харчоблок. Також тривають ремонтні роботи всередині приміщення. Однак потрібно ще приблизно 30 тисяч гривень, аби реконструювати пральню.
 
\"Із піднятою головою\" гостей зустрічав навчально-виховний комплекс №9. За допомогою батьків, школа закупила нові меблі, облаштувала їдальню, зробила ремонт у вестибюлі та п’яти кабінетах. Наразі навчальний заклад потребує ремонту харчоблоку та спортзалу.
 
НВК №26 \"вихвалявся\" новим корпусом для початкових класів. Крім семи класних кабінетів, у ньому є великий спортзал та спальня. Також планують побудувати закритий спортивний майданчик для учнів початкових класів.
 
Як підсумував під час засідання виконкому начальник управління освіти та науки Луцької міськради Сергій Калуш, яке відбулося у приміщенні ЗОШ №23, всього на ремонт і підготовку дошкільних навчальних закладів до нового навчального року витратили 1,2 мільйона гривень. А школи міста освоїли 2,25 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus