USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

12-річному волинянину, якого вразило струмом, здають кров. ФОТО

3 Жовтня 2013 12:46
Кров для 12-річного хлопчика, який отримав 50 % опіків шкіри від ураження електричним струмом та знаходиться в опіковому відділу Луцькому міської лікарні, здали правоохоронці Волинського лінійного відділу, повідомили у прес-службі Львівської залізниці.
ЧИТАТИ ЩЕ: УЧНЯ 7 КЛАСУ ВРАЗИЛО ЕЛЕКТРИЧНИМ СТРУМОМ. ПОДРОБИЦІ
Волинські транспортні правоохоронці вирішили допомогти постраждалому юнаку. «Це наш обов'язок. Про те, що потрібно здати кров, оголосили особовому складу відділу міліції, і всі, хто знаходився в цей день не на службі, зранку вже були на станції переливання крові Ковельської районної центральної лікарні. Донорами для постраждалої дитини стали 15 правоохоронців», - підсумовує начальник Волинського лінійного відділу майор міліції Сергій Назарук.
У повідомленні також йдеться, що батьки просять усіх небайдужих погодитись на прохання допомогти їхньому синові. Усі бажаючі можуть прийти та здати кров на ім’я Романа Котлярчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
донор Показати IP 3 Жовтня 2013 13:35
яка потрібна група крові????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus