USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Амбулаторію у 40-му мікрорайоні реконструюють за кошти бюджету Луцька

29 Липня 2016 09:41
До грудня планують завершити реконструкцію амбулаторії на вулиці Наливайка за кошти міського бюджету.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконкому Луцької міськради 29 липня.

Члени виконкому підтримали проект рішення «Про передачу функцій замовника робіт з реконструкції існуючих приміщень під амбулаторію на вулиці Наливайка, 6».

Як пояснив начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, проект рішення підготували у зв’язку з тим, що цю амбулаторію планували реконструювати за кошти Світового банку.

Вимогою Світового банку було те, щоб замовником було управління охорони здоров’я, а точніше – комунальний заклад, якому належить ця амбулаторія. Оскільки амбулаторію не реконструюватимуть за кошти Світового банку, під час сесії міськради 27 липня виділили понад мільйон гривень управлінню капітального будівництва на цю реконструкцію, тож функції замовника потрібно передати управлінню.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що за кошти Світового банку у Луцьку планують реконструювати дві амбулаторії і експерти Світового банку обрали амбулаторію на вулиці Бенделіані замість вказаної. Оскільки у 40-му мікрорайоні існує потреба в амбулаторіях, реконструювати приміщення на вулиці Наливайка планують до грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus