USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До 8 березня у Луцьку обіцяють відремонтувати жіночу консультацію

18 Лютого 2017 09:00
Облаштування двох амбулаторій та капітальний ремонт приміщення жіночої консультації планують здійснити протягом року.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 17 лютого.

Як повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця, у рамках проекту Світового банку планується реконструкція та будівництво амбулаторій сімейної медицини. Йдеться про два об’єкти – амбулаторію на вулиці Рівненській та амбулаторію на вулиці Бенделіані (де планується її розширення).

Розкриття тендерних пропозицій відбулося 16 лютого. Роботи планують розпочати у 2017 році, адже проектно-кошторисну документацію вже виготовили.

Окрім цього, триває капітальний ремонт приміщення жіночої консультації. Орієнтовно протягом трьох тижнів, до свята Міжнародного жіночого дня 8 березня, роботи планують завершити і відкрити оновлений третій поверх Луцького пологового будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До яких пір Показати IP 18 Лютого 2017 23:21
Налагодьте і проїзд до жіночої консультації. Розширте дорогу по вул. Г.Артамовського від 15 будинку, або не забороняйте проїзд авто на стоянку для танспорту, яку спеціально зроблені на теріторії консультації, яким привозять чоловіки своїх вагітних жінок. Зараз ці машини ставляться на вузькій вулиці Артамовського, рух по якій значно збільшився з заселенням побудованих будинків у военному містечку. Машин до приміщення консультації не пропускають,і у той же час спеціально збудовані стоянки на теріторії консультації і пологового будинку вільні. При заїзді на теріторію поклали бодюри що суттево звузили і без того вузьку вулицю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus