USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дружини волинських військових народжуватимуть безкоштовно

22 Липня 2014 18:23
Головний лікар комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок» особисто пообіцяв безоплатне медичне забезпечення тим волинянкам, чоловіки яких зараз перебувають у зоні АТО, а також безкоштовне діагностування вагітних жінок-переселенок зі Сходу України.

Про це стало відомо під час наради з питань охорони здоров’я міста Луцька сьогодні, 22 липня.

Ситуацію з медичним забезпеченням переселенців із східних областей України пояснив головний лікар комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок» Михайло Токарчук:

«В області зараз знаходяться близько 500 осіб, серед них на облік стало 30 осіб. На обліку у пологовому відділенні Луцької міської лікарні перебувають 9 жінок з Донецької, Луганської областей, які тимчасово проживають у місті».

За кошти, які має в розпорядженні лікарня, держава рекомендує утримувати вагітних жінок-переселенок та забезпечити необхідним медичним обслуговуванням безкоштовно.

«Зараз переселенців ми забезпечуємо безкоштовною діагностикою, ніхто їм не відмовляє у УЗД, проводиться диспансеризація, але у разі форс-мажорів вони повинні собі потрібне докупляти. Поки до мене з проблемами фінансового забезпечення ніхто не звертався. Але якщо людина в змозі докупляти необхідне, то ми просимо це зробити, бо лікарня не все може купити», - заявив головний лікар пологового будинку.

Разом з тим, Михайло Токарчук особисто пообіцяв безоплатне медичне забезпечення тим волинянкам, чоловіки яких зараз перебувають у зоні АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 22 Липня 2014 18:31
аде ж безкоштовна медицина для всіх?
НАДІЯ (на краще) Показати IP 22 Липня 2014 18:45
Нічого безкоштовного немає і не буде. Дивіться реально на речі. Просто, медицину потрібно ОФІЦІЙНО зробити платною і паралельно збільшити вимоги до персоналу і послуг, а людям не боятися відстоювати свої права і головне знати їх (права). Тоді не так гидко буде платити і вимагати за це.
Дмитро до НАДІЯ (на краще) Показати IP 22 Липня 2014 18:52
всеодно будуть брати собі в кармани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus