USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Існування санаторію СНУ – під загрозою

23 Січня 2015 12:58
Із проханням зберегти санаторій-профілакторій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки звернулась до депутатів Волинської обласної ради головний лікар медичного закладу Людмила Гошко.

Про це під час позачергового засідання сесії Волинської обласної ради сьогодні, 23 січня, повідомив депутат Віктор Кобринчук.

З його слів, до нього як до обранця громади з проханням дати шанс на існування профілакторію в СНУ за дорученням колективу закладу звернулась головний лікар установи Людмила Гошко.

«Вони попросили вирішити питання щодо фінансування профілакторію, де оздоровлюється молодь, яка приймає участь в АТО і яка стояла на майдані. Це - єдиний профілакторій, де оздоровлюються студенти із незахищених верств населення. Жодних листів із попередженням про припинення фінансування санаторію-профілакторію нікуди не надходило», - зазначив депутат.

До слова, нині у санаторії проходять оздоровлення майже 700 волинських студентів. Для того, аби мед заклад не припинив існування, потрібно 11 мільйонів на рік.

Довідка. Санаторій-профілакторій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки розпочав роботу у вересні 2004 року. Сьогодні у його складі функціонують бальнеологічне відділення, фізіотерапевтичні кабінети (а саме світло-, електро-, теплолікування та лазеротерапії), зал лікувальної фізкультури та кабінет гідроколонотерапії. Відкрито кабінет УЗД.

На базі санаторію знаходиться лабораторія інформаційної терапії та діагностики. Метою роботи лабораторії і центру є оздоровлення та профілактика захворювань у працівників і студентів СНУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
обс Показати IP 23 Січня 2015 13:28
нехай річний обсяг хабарів спрямують на фінансування профілакторію
петя Показати IP 23 Січня 2015 15:02
це ж цинізм...зробити приватну поліклінніку закритого типу для ректора і прибічників а видавати за громадську...ще й ато приплели сюда модний ректор не брав участі на майданні і студентів не бдагословляв 11 мільйонів щоб йому дупу мили масаж робили цей панок подібне створив собі і для літньго відпочинку і теж за рахунок поліщуків громадо берім контроль у своі руки геть кровосісів з нашоі шиі
аяяй Показати IP 23 Січня 2015 15:41
зробили собі приватний санаторій а гроші хочуть щоб держава платила на його утримання.СНУ хай сам фінансує і надає всім бажаючим платні послуги !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕЙ потрібно майже мільон гривень платити даржаві щомісяця .нічого собі!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 23 Січня 2015 15:56
Все вище сказане 100%!! Задрали вже князьки месного разліва типу коцана і пр.
Валентина Показати IP 23 Січня 2015 16:23
Я не знаю може всієї правди чи нюансів, але за час навчання проживала в профілкторію два рази, на жаль дізналась вже про нього пізно, на останніх курсах. І ніяких проблем, щоб туди потрапити не було. Єдине, що замучило так це проходження всіх лікарів, але санаторієм і лікуванням там була дуже задоволена. Кожний студент має право раз в рік там проживати і підлікуватись, якщо є якісь проблеми зі здоров'ям. З досвіду можу сказати, що багато студентів лінувались просто пройти обстеження і принести необхідні документи. Дуже була задоволена також самим колективом працівників, дуже хороші люди.
Анонім до Валентина Показати IP 24 Січня 2015 07:46
Заказне пишеш, або ти ізбранная
Кызюра Показати IP 23 Січня 2015 17:51
коментар було видалено
Вася Пупкін Показати IP 23 Січня 2015 18:54
Від нього нема користі - закрити! Хай коцан їде масажі робити в інше місце
КОЦАНЮРА Показати IP 23 Січня 2015 20:10
ТЕРМІНОВО ЛЮСТРУВАТИ КОЦАНА....МІНІ ЯНОКОВИЧ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ....ОПРЕЛЮДНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА СПЕЦФОНД НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ...ЗА РІК СКІЛЬКИ ЗАКЛАД ЗАРОБИВ.....І ВСЕ СТАНЕ НА СВОЄ МІСЦЕ ....ВИНИКНУТЬ ЗАПИТАННЯ ДЛЯ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ
аяяй Показати IP 23 Січня 2015 22:01
Да интересно студенты знают ,что такое гидроколонотерапия и ходят ли на эту процедуру? Очень сомневаюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus