USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині 2 лікарні мають реанімобілі, оснащені за євростандартами

15 Жовтня 2013 13:44
Дві волинські лікарні отримали дороговартісні надсучасні реанімобілі, укомплектовані відповідно до європейських стандартів. Про це повідомляє «Вісник+К».

Так, у рамках украно-польської співпраці на Волині реалізовується проект «Розвиток транскордонного співробітництва для покращення оздоровчих умов жителів Бєльського повіту, Любомльського та Шацького районів через програму здоров’я і профілактики у сфері онкозахворювань і туберкульозу». Метою цього проекту є зниження рівня захворюваності на онко і туберкульоз, - йдеться у повідомленні.

«Шлях до його реалізації був непростим, адже перш ніж стати партнером шпиталю у місті Бєльськ Подляскі, українська сторона пройшла триетапну оцінку», – розповідає генеральний директор Шацького територіального медичного об’єднання Володимир Дибель.

Один з таких автомоблів уже знаходиться у місті Любомль, а другий 10 жовтня приїхав до Шацької райлікарні. Це – справжнє відділення швидкої допомоги на колесах. У інших районних центрах аналогів такій техніці немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Амєлія Показати IP 15 Жовтня 2013 16:01
А що робити іншим районам -чекати?-І оце Медична революція?
Недибель до Амєлія Показати IP 15 Жовтня 2013 18:44
Що робити, те що і зараз робите - нічого. посидіть поохайте, побалакайте про Медичну революцію, а ми ще пару проектиків зробимо, благо поки конкуренції немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus