USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Однорічну доньку волинського захисника врятували від менінгіту

28 Червня 2016 09:00
Матір дівчинки Олена Ткачук звернулася до Спілки Воїнів АТО з проханням допомогти пролікувати її однорічну донечку Марійку. Для лікування дитині потрібні були дороговартісні ліки «Аріс».

Про це повідомляють у Спілці Воїнів АТО.

У дівчинки знайшли інфекцію і поставили діагноз менінгіт – запалення м'якої мозкової оболонки, що покриває головний та спинний мозок.

Батько дівчинки Володимир Холевінський воював на Сході України. Вони з дружиною мають багатодітну сім’ю – виховують чотири дівчинки: Олександру, Сніжанну, Ірину та найменшу – Марійку. Тож купити дорогий препарат самостійно не змогли.

Після звернення голови Спілки Воїнів АТО до головного лікаря Волинської інфекційної обласної лікарні Петра Гайдучика дитині надали безоплатне лікування.

8 червня її після завершення курсу лікування здорову дівчинку виписали. Вона отримувала лікарняні препарати дезінтосикаційної та гормотерапії, вітаміни та антибіотики. А 15 червня вона відсвяткувала свій перший день народження.

Голова Спілки Воїнів АТО Олег Твердохліб висловлює вдячність головному лікарю та закликає учасників АТО звертатися до спілки при виникненні проблем, які вони не можуть самостійно вирішити:

«Ми вдячні за таке ставлення до учасників АТО та їхніх дітей і зробимо все, щоб допомогти тим, хто до нас звертається».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 28 Червня 2016 09:37
Я дуже радий цій чудовій новині. З Володимиром служили в одномупідрозділі , а тому від усіх наших побратимів( 24 ОМБ 4 Бат мінометної батареї) найкращі вітання!!!!
а якщо Показати IP 28 Червня 2016 12:11
простий украінець то подихай чи як

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus