USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Півсотні волинських медиків рятують життя на Сході

1 Серпня 2014 10:57
49 волинських медичних працівників рятують життя на Сході України.

Захищати державний суверенітет країни поїхали на Схід України не лише лікарі й медсестри, а і юристи, водії, працівники робочих спеціальностей, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Наразі, 49 медпрацівників із 24 лікувально-профілактичних закладів області виконують свій громадянський обов’язок у лавах Збройних сил України, двоє нещодавно повернулися зі Сходу за станом здоров’я.

Найбільше призвали медичних працівників з Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання та Нововолинської центральної міської лікарні - по 7 працівників, Маневицької центральної районної лікарні та обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання – по 4 працівники та з Луцької міської клінічної лікарні троє працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
опора Показати IP 1 Серпня 2014 11:20
А де лікарі з госпиталя УМВС і поліклініки СБУ??? Я знаю...У відпустках!!
цікаво до опора Показати IP 1 Серпня 2014 11:35
А це питання хіба не можуть наші місцеві АКТИВІСТИ перевірити? Не думаю, що це так складно. Чи я помиляюся?
Анонім до цікаво Показати IP 1 Серпня 2014 11:37
а активістам самим не пора на схід ???
Анонім до опора Показати IP 1 Серпня 2014 12:06
А ты чего сам сидишь на диване? Вперед в добровольцы и на Донбасс!
))) до опора Показати IP 1 Серпня 2014 13:39
врачи работают. ты их заменишь у операционного стола? ты кто вообще? тебя в больницу не пустят даже мусор выносить.
))) Показати IP 1 Серпня 2014 13:37
как приятно смотреть, когда в комментариях мечутся бывшие патриоты и народоборцы. "ты хотел сиськи, ты и иди". вперде, защищать родину. ведь наши менты никуда не годятся. вперед, в бой, в окопы - никто не хочет. как странно. догавкались? получайте. по поводу медиков. только суньтесь к ним, безрукие уроды. только попробуйте. все медики страны - военнообязанные, им приходят повестки и без ваших тупых рыл. только влезьте сюда немытыми руками - теперь вам точно поотрывают головы. впрочем, вы ими не пользуетесь.
valentyna Показати IP 1 Серпня 2014 20:11
Я фельдшер за фахом, за спеціальністю операційна медична сестра. Стаж роботи 30 років, з них 10 років пропрацювала в відділенні анестезіологіі-реанімаціі. Кваліфікація - вища кваліфікаційна категорія операційноі медичноі сестри, і вища кваліфікаційна категорія медсестри стаціонару. Хочу надавати допомогу нашим військовим, використовуючи своі професійні теоретичні і практичні знання. Надання першоі невідкладноі кваліфікованоі медичноі допомоги відіграє важливу роль в подальшому лікуванні, а то і при врятуванні самого життя. Прошу дуже надати координати для отримання інформаціі з приводу мого прохання. Моі координати: Демко Валентина, ел.адреса [email protected]. Нік до скайпу. valentyna1005611. Чекаю відповіді на моє прохання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus