USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Районна лікарня отримає новий дихальний апарат

19 Червня 2016 10:40
У Камінь-Каширській лікарні залишився лише один дихальний апарат, який «тягають» по всіх відділеннях. Відтак, якщо той вийде з ладу, то лікарня взагалі залишиться без життєво необхідного устаткування.

Про це стало відомо під час нещодавнього візиту голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці в Камінь-Каширський район.

Під час зустрічі з громадою району завідувач хірургічного відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні Валерій Соловей повідомив голові облради, що в місті постала крайня необхідність у покупці дихального апарату. З його слів, старе устаткування вже списали, натомість, залишився лише один апарат. Його возять по різних відділеннях, «ділячи» між собою. Проте, коли виникає необхідність використати його в декількох відділеннях одночасно, то виникає проблема.

Зі слів Валерія Солов'я, такий апарат вартує близько 200 тисяч гривень. Він уже є в Україні, відтак, доставити його можуть доволі швидко.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКОМУ СЕЛІ ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНИЙ ЗА 350 ТИСЯЧ ФАП

Ігор Палиця поцікавився, чи оформляли заявку на покупку обладнання у місцеве представництво Фонду «Тільки разом», на що Валерій Соловей відповів, що представники Фонду пообіцяли придбати апарат.

«Якщо Фонд обіцяв, то придбає», - запевнив Ігор Палиця та додав, що в області починають співпрацю з закордонними госпіталями, аби отримувати техніку, яку там міняють раз на 2-3 роки. Відтак, звернувся до районної влади з проханням підготувати повний список необхідного обладнання по лікарнях та ФАПах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бе-е Показати IP 19 Червня 2016 12:27
А в нас ще існує держава? чи тільки на словах.От би депутата та в чергу за тим дихальним апаратом чи якогось чиновника з МОЗ.
мама Показати IP 19 Червня 2016 16:54
Добре ,що будуть вибори то хоть щось дадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus