USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки коштуватиме розширення амбулаторії на околиці Луцька

19 Січня 2017 08:15
Кошти на проект реконструкції приміщення амбулаторії на Вересневому передбачили у міському бюджеті, а загалом розширення амбулаторії може обійтися у 8 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час зустрічі міського голови з депутатами Волинської обласної ради, які представляють Луцьк, щодо визначення основних пріоритетів життєдіяльності міста у 2017 році та обговорення соціально важливих питань 18 січня.

Депутатів поінформували про облаштування у 2016 році амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Наливайка та плани з відкриття ще однієї амбулаторії для мешканців вулиць Гордіюк та Кравчука. Перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що для цього хочуть використати частину приміщення аптеки на вулиці Гордіюк, площею 250 метрів квадратних. Проект з облаштування амбулаторії, що обслуговуватиме мешканців мікрорайону повинен бути недорогим, адже приміщення пристосовані для медичного закладу.

Своєю чергою, голова фракції «УКРОП» в обласній раді Вячеслав Рубльов порушив питання реконструкції амбулаторії сімейної медицини у мікрорайоні Вересневе, приміщення якої досі залишається не відремонтованим.

Як повідомлялося, замість того, аби розширити медзаклад, міська влада перетворила частину будівлі на руїну - сьогодні працює лише частина амбулаторії.

Окрім того, раніше депутат міськради Борис Смаль наголошував, що затягування з ремонтом амбулаторії може спричинити руйнування приміщення.

Зі слів міського голови Миколи Романюка, кошти на проектні роботи у сумі 150 тисяч гривень виділили і цього року планують здійснити ці роботи. Заступник міського голови Андрій Киця зазначив, що вказане приміщення справді стоїть уже 5-6 років. Загалом же для розширення діючої амбулаторії з використанням цього приміщення потрібно приблизно 8 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кальян Показати IP 19 Січня 2017 19:49
Скільки би не коштувало але зробіть,
КОШТОРИС Показати IP 20 Січня 2017 15:48
ТО НЕ Є БАГАТО, ПОРІВНЮЧИ ПРОКЛАДЕНОЇ БРУКІВКИ НА ЛЕСІ УКРАЇНКИЮЧИ 200 МЕТРІВ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus