USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Смерть немовляти на Волині: офіційна версія

25 Серпня 2016 17:30
Інформація, яка з’явилася в деяких ЗМІ про смерть немовляти, яке заснуло та не прокинулося - спростована. Відповідно до офіційної версії Володимир-Волинського відділення поліції, смерть дитини викликана передчасними пологами у матері.

Як повідомив журналістам Інформаційного агентства Волинські новини начальник карного розшуку Володимир-Волинського відділення поліції, Олександр Могилецький, смерть плоду настала ще в утробі матері. По факту смерті немовляти під час пологів відкрито кримінальне провадження, наразі триває слідство.

Правоохоронці спростовують новину, яка з’явилась на сайті газети «Експрес» та «ВолиньPost», де опублікували неперевірену інформацію про двомісячне немовля, яке нібито померло уві сні за невідомих обставин.

Трагічна подія трапилась 21 серпня близько 3 ночі в селі Рокитниця Володимир-Волинського району. У 36-річної жінки на 30 тижні вагітності почалися передчасні пологи, в результаті дитина з’явилась на світ без ознак життя.

Медики швидкої медичної допомоги, які приїхали на виклик, поставили діагноз «клінічна смерть» та намагалися реанімувати немовля по дорозі у Володимир-Волинську районну лікарню.

На жаль, врятувати життя новонародженому хлопчику не вдалося. Матір дитини доставили у Володимир-Волинську ЦРЛ, де лікарі намагаються встановити причини передчасних пологів, які призвели до смерті дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus