USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У лікарні на Волині журналісти виявили «екстремальну» палату. ФОТОФАКТ

16 Лютого 2017 09:30
У терапевтичному відділенні Нововолинської міської лікарні є палати, які можна без перебільшення назвати «екстремальними» - немає половини вікна, на дверях - ґрати, сітка на ліжку – суцільна яма.

Про це повідомляє «Радар».

Як пише видання, це приміщення, що нагадує палату у психлікарні, - одиночна палата №9 терапевтичного відділення Нововолинської ЦМЛ.



«Якщо вірити головлікареві Віктору Морозу, то нововолинська лікарня порівняно з сусідніми – на висоті. Просто-таки недосяжній. Куди не зайди – суцільна Європа! Сучасне обладнання, добротні ремонти, висококваліфікований персонал... У палаті №9, немає половини вікна. Зате всі продукти можна зберігати на підвіконні – холодильник абсолютно не потрібен», - пише видання.



Згідно з повідомленням, є в Нововолинській міській лікарні палати, оснащені всім необхідним. Вони так і називаються – ВІП-палати.

«Євроремонтом на ваші благодійні внески славиться урологія (все ж таки там практикує сам секретар міськради – перший віце-мер, та й головлікар–уролог)», - зазначається в повідомленні.

Йдеться про Андрія Сторонського. До слова, цей лікар Нововолинської ЦМЛ, а заразом і перший заступник Нововолинського міського голови і одночасно (всупереч законодавству) секретар Нововолинської міськради, отримує таку саму субсидію, як простий пенсіонер чи безробітний.

Наразі у терапевтичному відділенні розпочався ремонт. Та чи дійдуть урешті-решт до палати №9?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 17 Лютого 2017 01:07
І це ця лікарня-майбутній округ?Жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus