USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У луцькому басейні відвалюється плитка та тріщать стіни. ФОТО

10 Липня 2013 17:07
Один із трьох найбільших басейнів у Луцьку, що знаходиться у приміщенні КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Луцької міської ради», - у катастрофічному стані: вологість, плитка відвалюється, у душових роздягальнях – чималі тріщини. Щороку басейн у цій школі працює до 10-ого липня, проте цьогоріч його зачинили всередині червня.
Директор спортивної школи Руслана Оксентюк у коментарі «Волинським новинам» розповіла, що коли у 2009-ому році «приймала» цей заклад, санепідемстанція його закрила, адже існувала загроза життю відвідувачів.
«Бо були такі умови, матеріально-технічні, що не дозволяли прийняти дітей. Були такі об’єкти, що треба було терміново, капітально зробити, інакше то була небезпека для дітей», – повідомила директор школи.


Жінка бідкається, що уже майже 30 років не робили капітальний ремонт басейну, тому працювати в таких умовах надзвичайно складно.

«І враховуючи, що витяжної вентиляції абсолютно нема, вся волога осідає на стіни. А та вся плитка, яка на стінах, вона частинами відвалюється», – каже Руслана Оксентюк.
За її словами, значних проблем додала й цьогорічна повінь.

«В цьому році сталося так, що велика кількість талих вод спричинила аварійну ситуацію: перегородки душових роздягалень – тріщини там значні. Талі води просто спричинили просідання фундаменту, – зазначила директор школи.
Як каже Руслана Оксентюк, спортивна школа потребує відновлення роботи витяжної вентиляції, заміни плитки на стінах та у чаші басейну, ремонту душових роздягалень, а також капітального ремонту даху.

«Діти хочуть займатися і з задоволенням займаються. Діти мріють про те, щоб умови були покращені», – зауважила директор.
Усього в басейні 4 доріжки – по 25 метрів кожна. Сезон розпочинається у вересні, коли щороку триває набір у навчальні у спортивно-оздоровчі групи.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 10 Липня 2013 17:19
Яка директор КЛАСНА! Напевно, при владі у Луцьку одні збочені ганебні гоміки раз не хочуть допомогти ТАКІЙ жіночці)))
Григорій до читач Показати IP 10 Липня 2013 22:51
згоден. однозначно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus