USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вручили премії півсотні кращих медпрацівників. ФОТО

14 Червня 2013 14:12
Вітальний адрес від луцької влади та сертифікати і премії від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» вручили медичним працівникам у Луцьку.
Захід організували з нагоди Дня медичного працівника у стінах луцької мерії 13-ого червня.

Колективи лікувальних і профілактичних закладів привітав Луцький міський голова Микола Романюк. Він відзначив медиків за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та якісне надання медичних послуг.


Так, відповідні вітальні адреси вручили керівникам Луцького клінічного пологового будинку, Луцької клінічної міської лікарні, усім поліклінікам міста, в тому числі дитячій та стоматологічній, амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, а також центру «Здоров’я жінки».

У вітальному слові мер Луцька побажав медикам наснаги у їхніх справах. «Я словесно стаю на коліна перед вами усіма і дякую за вашу працю», - зазначив він.
Також Микола Романюк додав, що вітання передає і народний депутат України Ігор Палиця.



Так, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич мала почесну місію зачитати це привітання: слова великого пошанування праці медичних працівників, які взяли на себе велику відповідальність – за людське життя. Вона розповіла, що Ігор Петрович, усвідомлюючи те, що медики роблять впродовж усього життя, ініціював одну з програм «Здоров’я лучан – запорука майбутнього», яку реалізовує фонд. «Він розуміє, що від того, скільки ви вкладете в здоров’я лучан, залежить наше майбутнє», - зазначила Ірина Констанкевич.

Тож, у вітальному листі медичним працівникам Ігор Палиця зазначив: «Низький уклін за щоденну важку працю, за чутливі серця і врятовані життя, за віру, надію і оптимізм, які ви несете у світ, за те, що ви живете і працюєте заради інших і трудитеся на збереження найціннішого – здоров’я лучан, а здоров’я лучан – запорука майбутнього. Світлого і красивого майбутнього, яке, я впевнений, є у нашого міста і у нашої держави, адже люди, які сьогодні працюють у цьому місті гідно і професійно виконують свою місію». Окрім того, він побажав усім медикам наснаги, здоров’я та благополуччя у родинах.



Під час дійства для усіх присутніх виступив струнно-смичковий квартет викладачів Луцької дитячої музичної школи №1. А медикам вручили відзнаку та премію від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Загалом від фонду привітали 36 медичних працівників.
Нагадаємо, ще 14 медиків відзначили учора, 13 червня, у Луцькому клінічному пологовому будинку та Луцькій клінічній міській лікарні.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
леся Показати IP 14 Червня 2013 14:26
Позитивний матеріал! Медикам - здоров'я і добробуту! А огрядним жіночкам на фото - бігом у спортзал.
кгб Показати IP 14 Червня 2013 17:44
огрядних жіночок не буває. є ті, що заздрять трішки соліднішим, ніж самі.
Бучевський Показати IP 24 Червня 2013 17:38
а допомогти на державному рівні дупутат не може ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus