USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку зібралися провідні офтальмологи. ФОТО

19 Жовтня 2011 16:00
Із нагоди Всесвітнього дня зору на міжнародну офтальмологічну конференцію «VISION2020.Право на зір» в Луцьку зібралися провідні фахівці України, Польщі та США. Науковий форум організував «Центр хірургії ока професора Загурського».
13 жовтня відзначають Всесвітній день зору, який проводиться з метою привернення уваги до теми сліпоти та порушення зору. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, на планеті налічується приблизно 37 мільйонів сліпих та 124 мільйонів людей із поганим зором.
«Всесвітній день зору покликаний привернути увагу урядів всіх країн до проблем збереження зору і забезпечити доступ до медичних послуг усім, хто має в цьому потребу», - переконані лікарі.
Тож у Луцьку відбулася міжнародна офтальмологічна конференція «VISION2020.Право на зір». Участь у цьому науковому форумі взяли провідні фахівці-лікарі з України, США та Польщі.
Із доповідями виступили Ференс Кун (професор, США), Збігнев Загурський (професор, Польща,), Тетяна Єремеєва («Центр хірургії ока професора Загурського», Луцьк - на фото), Агнешка Кудасевич-Кардашевська (к.м.н., Польща), Андрій Гудзь (доцент, кандидат медичних наук, Львів), Вероніка Асланова (доцент, кандидат медичних наук, Одеса), Галина Талаш (клініка «Візекс», Львів), Ірина Кулієва-Яцків («Центр хірургії ока професора Загурського», Луцьк), Олена Коноваленко («Центр хірургії ока професора Загурського», Луцьк).
Довідково:
Центр хірургії ока професора Загурського є учасником міжнародної програми «VISION 2020: THE RIGHT TO SIGHT», метою якої є запобігання сліпоти у світі. В рамках програми VISION 2020 діяльність всіх партнерів направлена на боротьбу із основними причинами сліпоти, з тим щоб дати всім людям світу право на зір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus