USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні продовжили третій тур вакцинації від поліомієліту

12 Лютого 2016 22:00
Третій тур вакцинації проти поліомієліту продовжили до кінця лютого. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Таке рішення прийняли члени Оперативного штабу МОЗ України з попередження циркуляції вакциноспоріднених поліовірусів сьогодні, 12 лютого 2016 року. Продовження вакцинації зумовлене неповним проведенням туру в деяких регіонах України через складну епідситуацію із захворюваністю на грип та ГРВІ в Україні.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що третій тур розпочався 25 січня 2016 року.

За станом на сьогодні рівень охоплення щепленнями дитячого населення по Україні становить 50%. Згідно рекомендацій ВООЗ, з метою попередження розповсюдження поліовірусів в Україні, створення колективного імунітету дитячого населення та збереження за Україною статусу «країни вільної від поліомієліту», ця цифра має становити в межах 95%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АС Показати IP 13 Лютого 2016 08:04
От населення знищують і щеплення, і горілка,і стреси,і війна
Вова Показати IP 13 Лютого 2016 08:14
Підїхав сьогодні до лікарні, ще на підїзді звернув увагу на те що автівки припарковані досить щільно, але повернувши на парковку лікарні побачив зо три вільних місця, але як спробував припаркуватись вибіг чоловік і почав махати руками щоб я проїзджав далі, я проїхав але далі автівки були припарковані геть в воротах лікарні, розвернувся і вирішив попутно поцікавитись причиною блокування місць (спочатку спало на думку що тримають для швидкої) чоловік пояснив мені що місця тримають для начальства яке от от приїде. Здається ситуація звичайна, але цікаво дізнатися у керівництва, чому коли таке "начальство" приїзджає похвастатись перед нами як воно витрачає наші гроші (саме похвастатись а не відчитатись) нас футболять як собак паршивих, чому лікарі замість того щоб робити свою роботу плазують перед "начальством"? чому з лікаря роблять "халдєя" який розганяє простих людей з парковки? І до міністра охорони здоровя - пане Квіташвілі, ми до цього часу не бачимо результатів ваших реформ, крім того ваш заступник не здатен пройти пішки 50 метрів, через це розганяють машини людей які привезли хворих діток, це нормально? очільники лікарні та провідні фахівці замість виконання своїх обовязків змушені витрачати час на зустріч вашого "немічного" заступника, це нормально? чи може ваш заступник просто приїхати й провести перевірку, чи обовязковими є промозаходи й підлабузництво? Нам не потрібні ваші проморолики й реклама, ми хочем бачити реальний результат вашої роботи, а не цей театр. І боюсь що це ненормально коли заради найманого працівника (чиновника) розганяють роботодавців (народ)
анонім Показати IP 13 Лютого 2016 09:27
хай оприлюднять данні проепідемію полеомеліту де і коли вона відбувається,скільки людей захворіло і взагалі про які етапи іде мова,на нас просто хтось заробляє міліони на кожному з етапі,хай деб,,,и посадовці своїх дітей прокапують,є планові вакцинації які можна робити а можна і не робити,краще про інші епідемії думали.
опа Показати IP 13 Лютого 2016 11:02
Краще БЦЖ закупили б, а цю гидоту самі собі закапайте.
Сераховичі Показати IP 13 Лютого 2016 13:08
в моєму дитинстві в селі робили всі щеплення і всім діткам поголовно! вакцини швидше всього були радянські! і дякувати Богу не пам"ятаю.щоб виникали якісь проблеми. Нинішні проблеми можливо від імунітету в діток або якості самих вакцин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus