USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Владу Волині просять втрутитися у конфлікт навколо сільських лікарень

10 Лютого 2016 11:15
Відголос протестів волинських селян, які просять не закривати дільничні лікарні, дійшов до обласної ради. Так, голову облдержадміністрації просять втрутитися у конфлікт.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання другої сесії обласної ради сьогодні, 10 лютого.

Нагадаємо, нещодавно депутати Старовижівської районної ради підтримали ініціативу районної держадміністрації і своїм рішенням реорганізували Смідинську дільничну лікарню в амбулаторію сімейної медицини. Згаданий заклад обслуговував шість навколишніх сіл.

Відповідно до згаданого рішення за необхідності хворі будуть госпіталізовані у Старовижівську райлікарню.

Обурені селяни вдалися до акції протесту.

Депутатський запит щодо цієї ситуації в сесійній залі озвучив обранець громади Сергій Слабенко, до якого звернулися мешканці сіл Смідин, Кримне та Сереховичі Старовижівського району. Волиняни просять втрутитися представників обласної влади у згаданий конфлікт щодо реформування сільської медицини.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
полішук Показати IP 10 Лютого 2016 15:34
а що цей район в іншій області? і обладміністрація не знае.що робиться на перифіріі? то може вона даремно протирае штани?? а автомобіль швидкоі доромоги з Сераховичівськоі лікарні не депутати кудись передали і не на потреби АТО?????
киів Показати IP 10 Лютого 2016 16:03
навіщо ім волинське село на Поліссі?? селяни не вирощують лобстерів то нехай вимирають!а тут вони ще і лікарню вимагають!!!! цеж які витрати!! а якщо лікар- терапевт працюе в районі то на ньго витрат жодних)))логічно
Юлія Парій Показати IP 10 Лютого 2016 17:55
Сільські лікарні треба модернізовувати, а не закривати
Сераховичі Показати IP 10 Лютого 2016 18:07
Сераховичі!! підтримайте всіх тих хто захищає і Ваші права на площі вже другий день!!!
Сераховичі до Юлі! Показати IP 10 Лютого 2016 19:19
Спасибі за розуміння!!! почув би Ваше звернення "власть имущий"!!
андрій луцьк Показати IP 11 Лютого 2016 17:33
і що знов щось пообіцяли бідним селянам? і обманять як завжди ! І чию д*пу возить автомобіль швидкоі допомоги . а на балансі ж мабуть в Сераховичах і кошти виділені на це авто витрачаються законно??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus