USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь не оздоровить спинальних хворих, бо санаторії в Криму і Слов’янську

17 Вересня 2014 17:26
Санаторії, де лікували спинальних хворих, нині, у зв’язку з ситуацією в державі, неможливо використовувати для оздоровлення.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства сьогодні, 17 вересня.

Депутати заслухали інформацію департаменту соцзахисту про те, як оздоровлюють волинян, постраждалих від аварії на ЧАЕС, ветеранів та інвалідів.

Заступник директора департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод повідомила, що в деяких районах кошти на санаторно-курортне лікування чорнобильців використані повністю, А декілька районів – ні. Тому департамент пропонує перерозподілити кошти на потреби тих населених пунктів, де вже не залишилося грошей на путівки. Зокрема, не вистачає коштів у Луцьку, Камені-Каширському, Любешівському, Маневицькому, Рожищенському районах.

Ветерани та інваліди цьогоріч отримали 739 путівок з Мінсоцполітики, ще 189 придбані за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету. Ще 90 тисяч з обласного бюджету витратили на путівки для ветеранів ОУН-УПА.

Щоправда, у зв’язку з ситуацією в країні департамент соцзахисту не може направляти в санаторії спинальних хворих. Річ у тім, що в Україні є три спеціалізовані заклади, адже два з них перебувають в анексованому Криму, а третій – у Слов’янську. Тож цього року там оздоровити спинальних хворих немає змоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ірина Лех Показати IP 17 Вересня 2014 19:59
Хто не скаче, той може лікуватись в санаторіях Криму. Давайте ще поскачемо та візьмемо на ножі москалів. Скажіть спасибі скакунам своїм за Крим, свободівцям майже всім. Можна сказати, що Бандера прийшов і порядок навів. Донбас піде за Кримом. Захотіли бандеризації всієї України, не спитавши іших і "маємо те, що маємо", як казав Кравчук чи Кучма (хай їм гркць), А взагалі - хто бажав, в цьому році відпочивав в Криму без всяляких проблем. Тиша. Спокій. Море. Сонце
Ирина Показати IP 18 Вересня 2014 00:01
Разумные слова. Демократии- конец. Свободе выбора- конец. Спокойствию- конец. Мирной жизни- конец. Порядку- конец. Правде- трындец. Дорвались до власти любители поскакать, смотрят в зеркало, а рожа- кривая. Вот, блин, незадача... Везде путин мерещится.
Вася Показати IP 18 Вересня 2014 08:06
Не дiвчата- Золото!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus