USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин на власному обійсті виявив скажену лисицю

25 Липня 2016 17:38
Четвертий випадок сказу серед тварин зареєстрували цьогоріч у Ківерцівському районі, - повідомляють на сайті Ківерцівської райдержадміністрації.

Зокрема, у селі Микове в одному з дворів господар знайшов труп лисиці, яку задушили собаки. Під час лабораторного дослідження в тварини виявили сказ. Раніше це захворювання реєстрували в селі Суськ – також у лиса, ще два – у Ківерцях, де від сказу загинули дві домашні кішки.

Загалом цього року за медичною допомогою в лікувально-профілактичні заклади звернулося 9 людей, покусаних безпритульними тваринами, ще одного чоловіка покусав бобер. Усім потерпілим призначено курс щеплень проти сказу.

До слова, через скажену лисицю на території двох районів Рівненщини оголосили карантин. Про це УНН повідомили в управлінні Держпродспоживслужби в Здолбунівському районі у Рівненській області.

Інфіковану лисицю виявили поблизу села Миротин.

Карантин оголосили у селах Гільча Перша, Івачкове, Урвенна, Гільча Друга, Лідаво, Загребля, Коршів, Уїздці. Водночас його ввели і в Острозькому районі у селах Завидів, Плоске, Бубнівка, Вишеньки, Дубини, Українка, Лебеді, Шлях, Верхів.

Загалом обмежувальні заходи введені в 18 селах двох районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus