USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лебедине поповнення - незабаром у луцькому зоопарку. ФОТО

17 Червня 2013 12:03
На поповнення чекають пара чорних лебедів, які мешкають у луцькому зоопарку.

Про це йдеться на сторінці зоопарку у соцмережі Facebook.

Кубло лебеді звили на острівку посеред водойми. Ще напередодні Паски працівники зоопарку помітили – лебеді почали приносити гілочки у кущі на острові.

За словами працівників звіринця, на яйцях в основному сидить самиця. Самець же турботливо оберігає її спокій, а якщо треба – підміняє у гнізді. Варто їй тільки видати особливий, зрозумілий тільки йому вигук, лебідь поспішає на острівок.

А лебідка в цей час приймає водні ванни та їсть. Період висиджування яєць у чорних лебедів – шість тижнів. У зоопарку чекають появи малюків наприкінці червня – початку липня.

Другу пару чорних лебедів відвезли у Рівненський зоопарк - їх обміняли на павичів. Поки ці птахи на карантинному огляді. Та вже за місяць мають оселитися у новому вольєрі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Червня 2013 13:27
У Луцькому зоопарку після зміни директора взагалі пішли справи на краще!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus