USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Луцький гурт презентував перший сингл із нового альбому. АУДІО

17 Жовтня 2013 09:21
«Обличчя» — так називається перша «фіолетова» ластівка з нового альбому лучан, вихід якого запланований на 2014 рік. Робота над матеріалом до нього тривала протягом 2013-року, а вже на початку вересня «ФІОЛЕТ» засів на столичній студії «ЗвукоЦех» де і записується нова платівка, - розповідають в гурті.

Що цікаво, над зведенням нового треку працював гітарист «ФІОЛЕТу» Микола Тимощук, який до цього мав досвід такої роботи з власним сольним проектом (!KissMeGoodBye), сольним проектом Колоса та спільною піснею «фіолетових» з білоруської співачкою Поліною Республікою («Вітер з півночі»).

«В новому синглі ми хотіли зробити музику легкою, а звук прозорим, повітряним та живим. Думаю, ви відчуєте кожен удар по тарілках, кожен дотик струн та легке дихання у вокалі. Я хотів би подякувати студії «ЗвукоЦех» за якісне накопичення та гарну атмосферу в процесі запису. Сингл наповнений гітарами, які прекрасно доповнив «rhodes» та орган. Зведення «Обличчя» забрало в мене не одну безсонну ніч, та я задоволений кінцевим результатом. В новому альбомі очікуйте багато нових звуків та експериментів, до яких ми раніше не вдавалися», — поділився своїми враженнями гітарист лучан.
Над кінцевим звучанням треку працювали фахівці із «ЗвукоЦеху».

До речі, «Обличчя» стали першим досвідом роботи лучан з новим клавішником – відомим українським молодим піаністом Єгором Грушиним, який змінив після чотирирічної роботи в гурті Петра Свіста.

«Я дуже радий стати частиною «ФІОЛЕТу». Цей гурт давно є одним з двох моїх улюблених українських гуртів і над пропозицією Колоса я довго не думав. Знаю, що мені є що дати Фіолету і є чому в них повчитись. Після того, як мене оголосили новим учасником гурту, я отримав десь понад сотню вітальних дзвінків, смс та повідомлень. Хотів би усім подякувати за таку підтримку. Це дуже цінне для мене», — прокоментував початок своєї роботи з гуртом Єгор.

Як зазначає лідер гурту Сергій «Колос» Мартинюк, «Обличчя» ознаменували собою перші серйозні концептуально-кадрові зміни в гурті.

«Змінюються обличчя, підходи, музика зрештою… Змінюємося ми. А ще ламаються звички, стереотипи та хибні уявлення. Росте самооцінка, чого так не вистачало останні роки. З нею росте і осмислена самокритичність, яка дозволяє рухатися вперед. Щодо самої пісні, то «Обличчя» легке і ностальгічне нагадування про ті часи, коли світ в наших очах був не просто сукупністю точок на карті, між якими ми снуємо з дня в день, а цілим космосом, який нам належало відкривати… А ще «Обличчя» це - любов, взаєморозуміння, дорослішання і мабуть мудрість. Одним словом, слухайте…», — розповів Колос.

Окрім основної версії пісні, музиканти презентували і електронне бачення композиції, авторство якої належить таємничому проекту «Alexandria».

«Я вже добрий рік життя марив тріп-хопом, у якому б мали зазвучати деякі наші пісні… Нарешті це сталося. Є надія, що то далеко не останній досвід таких експериментів і що знаючий слухач належним чином оцінить роботу», — зазначає лідер «ФІОЛЕТу».

Невдовзі музиканти, обіцяють, займуться і екранізацією свіжого синглу, а вже на кінець зими-початок весни наступного року обіцяють вихід нового альбому та всеукраїнський тур на його підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сЕРГІЙ Показати IP 17 Жовтня 2013 10:45
Якось всім по барабану
Містер Морчіба Показати IP 17 Жовтня 2013 11:30
Тріп-хопу не почув, класична поп-рокова баладка.
Люблю якісну музику Показати IP 17 Жовтня 2013 11:49
Та 99,999999% населення України якось ФІОЛЕТово, що там випускає це нещастя і який по рахунку альбом чи сингл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus