USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Рівненщині чупакабра вбивала кролів і складала трупи рядочком

19 Квітня 2010 17:01
У ніч проти неділі в селі Зоря Рівненського району невідома тварина вбила у господарствах місцевих жителів 13 кролів та 4 індиків.

Налякані селяни вважають, що збитків завдала чупакабра, передає intv.ua .

"Такого в нашому селі ще не було, що б за ніч стільки живності пропало. На вулиці Франка в пенсіонера Миколи Гелешка щось вбило 8 великих кролів. Кожен по 3-5 кг. Перегризло шиї й поскладало на землі в рядок. Не можу зрозуміти як воно відкрило клітки", - розповів сільський голова Зорі Анатолій Гуз.

У господарстві ще двох пенсіонерів на сусідній вулиці невідома тварини вбила 5 кролів і 4 індиків. Селяни вранці зателефонували голові сільради, а той одразу викликав міліцію, працівників МНС і ветмедицини району.

"Мертвих тварин ветеринари забрали на дослідження. Вони не вірять, що живність повбивала чупакабра. Кажуть, що таке накоїла хвора на сказ лисиця, чи собака. Може ще росомаха", - сказав сільський голова.

У березні таємничий звір у господарствах жителів П’ятигір і сусіднього села Глинськ Здолбунівського району убив і випив кров у понад півсотні кролів. Він напав на двох місцевих жительок. Потерпілі бачили тварину й стверджують, що то була чупакабра. Тоді на таємничу тварину протягом тижня полювали мисливці й районна міліція. Вони влаштовували засідки й облави, але чупакабри не впіймали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дослідник Показати IP 21 Квітня 2010 11:17
звір один раз не ходить, думаю він себе ще покаже сьогодні і завтра. А ті брання на експертизу кролів в 10-те і в 20-те, нічого розумного собою не має, краще залишити тих кролів і поставити камеру із нічним баченням, і звір на місце точно прийде по інших кролів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus