USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розводитимуть фазанів. ВІДЕО

17 Вересня 2012 13:53
160 фазанів привезли на Волинь із Київської області.

Про це повідомляє ТЦ «Ковель».

Пернатих закупили на прохання державного мисливського господарства «Старовижівське» та районної організації товариства мисливців та рибалок. Птаство привезли з Миронівки, що в Київській області.

Підприємець з Київщини Віталій Блінов переконаний: фазан, хоч і південний птах, проте приживеться і на Волині. «На Далекому Сході вони живуть при температурі 50 градусів. Сідають на кедр і їдять голки, тож на Волині вони повинні спокійно розводитись», ‒ стверджує чоловік.
Насамперед фазан цінується як мисливська здобич, але до полювання популяцію планують спочатку розмножити. Голова районної організації «Українське товариство мисливців та рибалок» Микола Бащук звернувся до всіх мисливців району з проханням не полювати на фазанів. «Ми хочемо розвести цього фазана і вже на третій рік, якщо все буде добре, благополучно, будемо полювати», ‒ зазначив керівник УТМР.

Птахів випустили на волю в лісових угіддях, що межують з сусідніми Ковельським, Шацьким та Ратнівським районами. Тож, цілком можливо, що фазани облюбують і ці регіони області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мисливець Показати IP 17 Вересня 2012 14:18
підскажіть по якій ціні закуповували? і де їх можна придбати?
сеня Показати IP 17 Вересня 2012 15:56
ура завта на охоту на фазана
Володимир Показати IP 20 Вересня 2012 22:08
наші мисливці - варвари,бо безконтрольні вони того фазана вбють і третього дня, якщо він попаде їм на очі, а виїх просите почекати три роки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus