USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Свою книгу Кварцяний присвятив рідним. ВІДЕО

17 Липня 2013 09:40
Ніколи не думав про те, що напише книгу, президент луцького футбольного клубу, однак видання готове і присвячене близьким.

Так, як повідомляли «Волинські новини» вчора, 16-ого липня, головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний презентував власну книгу.

Ідея написання, каже, виникла близько двох років тому, після програшу «Волині» донецькому «Шахтарю». Тоді журналісти запитали у Кварцяного про те, чи не планує він видати книгу. «Все життя живу футболом, але ніколи не думав, що напишу книжку… Але тоді задумався і збагнув, що нема такої книги про волинський футбол», – зізнався на презентації тренер.

І ось рік клопіткої роботи позаду, автобіографія Віталія Кварцяного видана й почала продаватися у ФК. Книга написана російською, має майже 300 сторінок і важить понад кілограм.

У книзі Кварцяного – унікальні фото з історії «Волині» та взагалі волинського футболу, історія успіхів і невдачі команди, спортивний шлях самих футболістів. «Я розпочинав з того тренерську кар’єру, що фарбував поля, щити і м’ячі, дружина прала форму, а я іноді прасував», - розповів тренер один із епізодів, про який написав в книзі.

Присвячено видання, переконує, найдорожчим людям Кварцяного – батькам, дружині, дітям і внукам. Наразі видання можна придбати у футбольному клубі, а також замовити за е-мейлом - [email protected]. Коштує книга 120 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 18 Липня 2013 08:26
Пропоную кваліфікований переклад книги Кварцяного на державну мову з іноземної. Не безкоштовно, звісно. Окрім того, можу порекомендувати фахового вчителя української мови та логопеда. Імейл у редакції "ВН".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus