USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято мам вдруге стартувало у Луцьку. ФОТО

19 Травня 2013 18:29
Другий фестиваль луцьких мам триває у Луцьку. Для всіх охочих організували справжнє свято у холі Центрального універмагу «Луцьк». Під час фестивалю діяли безкоштовні майстер-класи з малювання піском, в’язання фігур із надувних кульок, виготовлення ляльок-мотанок, декору еко-торб, виготовлення прикрас для волосся та сувенірів з фетру, виробів із соломи, полімерної глини та подарункових листівок для мам.
Організували сімейне свято форумчанки порталу для батьків «Луцьк-мама» 19 травня.

Малюки охоче брали участь у майстер класах, розмальовували гіпсові фігурки та еко-торби, робили квіти з паперу та надувних кульок, малювали на піску та вивчали англійську. Аніматори з майстерні свята «Цукерочка» в образах Аладіна та Жасмін розважали малюків танцями, хороводами та різноманітними конкурсами.

Робили свято яскравішим за допомогою дитячого боді-арту, сотень кульок та виробів із них, веселих мелодій та дитячого гамору.

За словами однієї з організаторів фестивалю луцьких мам Юлії Бєловицької, ідея фестивалю виникла минулого року, коли вона перебувала у декретній відпустці.

За її словами, прийшов момент, коли буденні теми захотілося розбавити новими цікавими подіями та новими знайомствами. Активістка розповіла, що спочатку створили луцький форум «Портал для батьків «Луцьк-мама», а потім, разом з іншими активними мамами, вирішили зробити таке свято.

«Серед форумчанок багато тих, хто займаються хендмейдом, а такі фестивалі дають їм можливість презентувати свої роботи та навчити інших виготовляти подібні дива», - зазначила Юлія Бєловицька.

Подібне свято, кажуть організатори, планують і на наступний рік, бо цікавих ідей мають багато. Вдячні організатори й меценатам, які підготували призи для переможців фотоконкурсу, що тривав на їхньому порталі.























































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ольга Показати IP 19 Травня 2013 21:35
Мне очень понравился праздник,мастер- классы просто необыкновенные!!!
Ірина Показати IP 19 Травня 2013 21:41
Гарне свято! Спасибі форуму Луцькмама :)
Лімі Показати IP 21 Травня 2013 12:38
От купила МИЛО ручної роботи........а воно не МИЛИТЬСЯ!!!!!!!! Дівчина МАЙСТЕР БРЕХНІ!!!!!!!!! ФУ!!!!!!! Позор!!!!!!
Христинка Показати IP 21 Травня 2013 15:54
І я розчарувалась в милі...... 30 гривень за шматочок.....а воно НІЯКЕ!!!!! Це ми лом важко назвати....мило має МИЛИТИСЬ....а не танути в руках ......на смітник тільки 30 гривень викинула....краще купила щось інше на виставці....
Марина Показати IP 21 Травня 2013 21:28
Мне очень понравился фестиваль, ребенку было весело! Спасибо за праздник! Мыло купила дочке, мылись - нам все понравилось!
Наталія Показати IP 22 Травня 2013 13:25
Фестиваль вдався на славу!!! Дякую організаторам за кучу приємних моментів) А щодо майстрині, що виготовляє мило - це відверта брехня. Купила мило для дитини - гарно помилися - і ніяких негативних моментів не помітила. Не розумію, для чого цей непотрібний антипіар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus