USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тисячі байкерів - на фестивалі в Україні. ФОТО

13 Липня 2013 11:33
Колона з понад 1 тисячі байкерів на чолі з головою оргкомітету музичного фестивалю «The Best City.UA-2013», Віце-прем'єр-міністром України Олександром Вілкулом встановила рекорд України, який зареєстрував представник Книги рекордів Гіннеса України.

Усі учасники зльоту наразі поселились на фестивалі. такого різноманіття байків Україна не бачила вже давно.

Про це «Волинським новинам» стало відомо з місці події.








Байкери сформували найдовшу колону в Україні
«Ми робимо все, щоб фестиваль «The Best City» став одним із брендів України. І наш фестиваль сьогодні поставив новий рекорд. Рев тисячі моторів додав драйву Бест Сіті», - сказав Олександр Вілкул, який очолював на своєму мотоциклі колону байкерів.
Зазначимо, що байкери вже прибули в Новоселицю на фестиваль «The Best City.UA».

Нагадаємо, у зльоті взяли участь більше тисячі байкерів з України та інших країн - Польщі, Молдови, Угорщини, Росії, Америки та країн Балтії (Латвії, Литви, Естонії). Взяли участь байкери з 10 регіонів України - Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Чернігівської, Львівської, Закарпатської, Харківської, Донецької та Луганської областей, а також АР Крим.

Перший рекорд за кількістю байкерів в колоні був встановлений в 2007 році в Дніпропетровську байк-клубом «Angels» на честь десятиліття клубу. Тоді в одній колоні проїхало 850 байкерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus