USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку презентували «мирні» документи. ФОТО

24 Жовтня 2011 16:44
Цифрові копії документів провідних держархівів України вперше представили у Луцьку на виставці «Українська Рада Миру». Презентація відбулася 24 жовтня у приміщенні обласного держархіву.
Виставка приурочена до 60-річчя створення Української Ради Миру. Серед представлених документів – публікації з центральних газет, звернення, постанови, доповіді.
Чи не найстаріший документ, представлений на виставці, – закон про захист миру, датований 1951 роком. У документі зокрема, йдеться: «осіб, винних у пропаганді війни, віддавати до суду як тяжких карних злочинців».
Крім документів, в експозиції також копії світлин щодо діяльності Української Ради Миру з часу її створення.

Начальник відділу інформації на використання документів Держархіву в області Любов Коць розповіла, що установа представила копії документів, які передані на збереження Волинським відділенням Українського Фонду Миру. Зокрема це Статут Волинського Фонду Миру, де описано усі аспекти діяльності організації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Млявий Показати IP 24 Жовтня 2011 17:23
То є круто. Тре буде сходити глянути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus