USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку провели показ собачих мод. ФОТО

15 Вересня 2011 11:01
Кілька десятків луцьких дітлахів зібрались, аби подивитись, чи дійсно чотирилапі улюбленці можуть бути моделями – 15 вересня в Луцьку відбувся показ собачих мод.

Захід організували «не задля гламуру» кажуть організатори, а з метою animal-терапії (з англійської animal – тварина, «ВН»).

Ідею провести такий захід запропонувала голова Волинського товариства захисту тварин Дана Новарчук. Її підтримали у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Допомогли одягати тварин у модні собачі вбрання у магазині «ZOOсвіт», який нещодавно відкрився у Луцьку.

Організатори свій захід називають інтерактивним заняттям з animal-терапії для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

За інформацією міського центру соцслужб для сім’ї, дітей та молоді, нині у Луцьку є 210 сімей, котрі перебувають у складних життєвих обставинах. У цих сім’ях виховується 343 дитини, яким потрібна особлива увага.

Анімал-терапія, розповідає Дана Новарчук, стала набувати популярності ще у другій половині минулого століття. Цей метод терапії заснував канадський дитячий психіатр Борис Левінсон.

Вчений виявив, що спілкування з тваринами позитивно впливає на замкнутих, нетовариських дітей.

Організатори собачого fashion-показу переконують: спілкування з тваринами здатне рятувати людину від стресів, поліпшувати роботу нервової системи та психіки в цілому.

В ході акції діти переконались: дефілювати собаки вміють не дуже вправно, проте настрій піднімають. Спостерігаючи за поведінкою тварин, діти аплодували, сміялись, а головне – кожну собаку намагались погладити.

До слова, увага дітей була прикута не лише до породистих псів, а й до дворняг. Так, під час собачого показу мод діти вибрали найкращу чотирилапу модель. Нею став пес на прізвисько Рижик, якому нині підшуковують власника.

Після завершення показу усіх юних любителів тварин організатори пригостили солодощами, подарували олівці і альбоми для малювання.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сашко Показати IP 15 Вересня 2011 11:13
я чув що Ольга Максим'як зараз активно працює в "Україні Майбутнього"... це вона на останньому фото???
так і є Показати IP 15 Вересня 2011 11:19
так і є
Олексій Показати IP 15 Вересня 2011 11:27
Так це вона. А що таке "Україна майбутнього"?
Оля Показати IP 15 Вересня 2011 12:44
"Україна Майбутнього" - це політична партія http://um.ua/
Віталій Ляцевич, Олексію: Показати IP 15 Вересня 2011 12:47
Я голова обласного осередку це мій тел. 0507139828 зателефонуй, або заходь в гості вул. Шопена,22 302 каб. Вам все докладно розкажуть.
Олексій Показати IP 15 Вересня 2011 13:08
Дякую за запрошення, обовязково забіжу
VSC Показати IP 15 Вересня 2011 17:27
Дана просто молодец. Пара детских улыбок и хорошее настроение дорогого стоят. Правда "моделей" перепугали, но зато дети повеселились.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus