USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пройшов фестиваль дитячих візочків. ФОТО

6 Червня 2011 15:43
У Луцьку 5 червня на фестивалі-карнавалі дитячих візочків «Невгамовні малюки» 19 колясок та велосипедів «переодягнули» в квіти і пір’я та переробили на танки і кораблі.

Фестиваль відбувся біля входу до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Як розповіли організатори свята, дійство було приурочене Всесвітньому Дню захисту дітей, який святкували 1 червня.

Протягом дня організатори збирали кошти для допомоги 2-річної лучанки, що захворіла і готується до складної і вартісної операції. Протягом дня вдалося у скриньки назбирати 1750 гривень.



Взяти участь в фестивалі зголосилося 19 учасників. Найменшим з них виповнилося лише кілька місяців. Змагання відбувалися у трьох категоріях.

До першої групи увійшли декоровані дитячі візочки з ляльками, які представляли самі ж діти. Демонстрували візочки дівчата, що везли ляльок, котів у чоботях, літо і щастя. Транспортні засоби були оздоблені квітами, паперовими прикрасами та навіть українським орнаментом.

У цій категорії в номінації «Смілива ідея» перемогу отримала Христина Рудько, що мала 23 номер. В категорії «Креативний образ» перемогла Ангеліна Кардашук, візок якої був оформлений у формі конячки, а в номінації «Фантазія» перемогла Іванна Янчук з трав’яним візочком.






В оздоблені велосипедів змагалися суто хлопці. Наприклад, Владислав Кіц переробив свій двоколісний транспортний засіб на коня мушкетера. А Марко Охремчук виїхав на велосипеді-танку.




Найбільше учасників змагалося у категорії дитячих візочків. Їх батьки декорували коляски під «хеві-метал паровоз», «тачку» з однойменного фільму, пароплав «Романтика», «трьоголового дракошу Тімошу» та навіть янгольську колиску з крилами.






Найбільше сподобалася глядачам та отримала перемогу у категорії «Приз глядацьких симпатій» Олена Щебельська з донькою Аріною, з якої зробити «небесне бісеня».




«Ідея організувати такий фестиваль – не суто наша. Подібні акції відбувають і в інших містах. Тому ми вирішили, що наше місто – не гірше. Такі заходи розвивають фантазію батьків, цікаві дітям, підтримують сімейні цінності та цікавий активний відпочинок», – каже один з організаторів свята Ольга Охремчук та запевняє, що фестиваль відбудеться і наступного року.

Протягом дня, окрім конкурсної програми, глядачі змогли побачити номери співочих та танцювальних колективів, показові виступи спортсменів Волинського представництва Федерації ушу України та групи капоейристів «Артес Канавіал».

























Довідково:


Організатори фестивалю - Волинський обласний благодійний фонд Миколи Яручика, Сімейний журнал «Ваше ВЕСІЛЛЯ»,арт-студія «Картель», управління культури Луцької міської ради

Партнери фестивалю - спортивно-розважальний комплекс «Адреналін», острів розваг «Чунга Чанга» та «Лімпопо», ТМ «СайліД», підприємство «ЮАБРУК», магазин дитячої іграшки «Лис Микита», весільний салон «Софія», піцерія «Соло-піца», «Твоя Поліграфія», ТзОВ «Апельсин», Підприємець Приймачук Микола Васильович, творча студія «Арт-декор», видавництво «Твердиня», «Шалене Свято», ТМ Москітол, ТМ БЕБІ-Лайн

Інформаційні партнери - інтернет видання «Волинські новини», газета «Єкспрес», Портал для батьків «Луцьк-мама», рекламно-інформаційний журнал «Максі-плюс», сімейний журнал «Ваше ВЕСІЛЛЯ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Zozulechka Показати IP 6 Червня 2011 23:56
Так яскраво!! Весело!!! Пані Сисоєва, так тримати!!))
SPIKER Показати IP 7 Червня 2011 12:38
все класно,тіко оті кульки в певних кольорах,що на сцені,трошки не в тему...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus