USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Вконтакте» масово з'являються «нові» гурти

16 Червня 2013 09:14
Користувачі соціальної мережі «Вконтакте» жваво відреагували на те, що адміністрація почала видаляти музичний контент із сайту. Хвилю невдоволення доповнили дотепні спроби оминути нові правила розміщення пісень – композиції тепер «шифрують», перекручуючи імена виконавців, - пише ТСН.

Так, записи Coldplay доступні як «Холодні ігри», Селена Гомес перетворилася на «Солодкого гномика», а Lana Del Rey стала «Ванною Без Дверей». Maroon 5 найменували групою «5 чуваків».

Неповний список дотепних скорочень опублікований у самій соцмережі. Тим часом російські ЗМІ попереджають, що найближчим часом з соцмережі «Вконтакте» можуть бути видалені пісні таких виконавців, як U2, Sting, Elton John, Metallica, Luciano Pavarotti, Andrea Bocceli, Mylene Farmer (правовласник Universal Music Russia).

Також можуть бути видалені пісні виконавців, правовласниками яких є компанії Warner Music Group і Sony Music Entertainment, зокрема, групи Linkin Park, Bee Gees, Red Hot Chili Peppers, співачка Мадонна та інші. Як повідомлялося, інтернет-користувачам нововведення «Вконтакте» не припало до душі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus