USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Важкий понеділок: «свіжина» від луцького гурту «F.A.T.»

18 Березня 2013 08:59
Новий відеокліп презентував луцький гурт «F.A.T.»

Про це музиканти написали в офіційній групі в соціальній мережі Facebook.

Гурт «F.A.T.» з’явились восени 2008 року, а назва у перекладі з англійської означає «жир», абревіатуру ж можна розшифрувати як «FreeArtTechnology» («Технологія Вільного Мистецтва»).

Нагадаємо, що «F.A.T.» отримали відзнаку на фестивалі «Червона Рута» за оригінальність у жанрі рок-музики. Також на відомому шанувальникам важкої музики московському лейблі «MazzarRecords» вийшов перший офіційний реліз гурту. Таким чином «F.A.T.» стали єдиними представниками України у другому альбомі метал-збірки «Прорыв».

«F.A.T.» не бояться експериментів у музиці та позиціонують свій жанр як expressive fat metal - «жирний» симбіоз елементів фанку, альтернативного року та класичного металу.

Хлопці долучились до запису спільного треку «Світле мабутнє» з волинською хіп-хоп формацією «Аромотерапія» (прикріплений аудіозапис).

До слова, музиканти з «F.A.T.» далеко не новачки на волинській важкій сцені, і свій внесок в історію луцької рок-музики почали робити ще з далекого 1997-ого року.

Зокрема фронтмен гурту Володимир Гриб та гітарист Володимир Кунаков разом грали у досить відомій формації «Carnal Embodiment» (2002). Також вокаліст «F.A.T.» брав участь у ще давніших важких гуртах Волині: «Annihilated Future», «Infernal Hate», «Grinder», «Maslana Hubah».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Metaller Показати IP 18 Березня 2013 11:31
не знаю чому, але трохи вони мені здалися схожими на Anthrax 90-х років з Джоном Бушем... Гриб, де твій шикарний гроул?
Я Показати IP 18 Березня 2013 20:54
+1000000000000
анонімус Показати IP 18 Березня 2013 23:03
потерли - і правильно зробили. можна не публікувати :)
Вова Гриб Показати IP 19 Березня 2013 12:09
Гроул є!)) В інших наших піснях) тільки-но знайдемо фінанси на їх запис - відразу представимо на суд громадськості
Вова Гриб Показати IP 19 Березня 2013 12:30
Гроул є!)) В інших наших піснях) тільки-но знайдемо фінанси на їх запис - відразу представимо на суд громадськості
Александр Показати IP 19 Березня 2013 12:58
ВН, а что, пропаганда де*илизма, мата и наркомании стала Вашей работой? Вы не могли пройти мимо этого шедевра? Почему потерли мой коммент?
Александр Показати IP 19 Березня 2013 13:03
Кстати, почему эта замечательная шайка клоунов не поет на украинском языке? Уверен, данный набор звуков с украинским текстом произведет фурор и взорвет эфир!
хейтер алєксаши Показати IP 20 Березня 2013 09:37
Многим нравится интернет лишь потому, что здесь можно назвать кого нибудь говном, а потом выпить теплого молочка и лечь баиньки.
Справедливість Показати IP 20 Березня 2013 16:21
Александр, займайтеся своїми справами: слухайте ваш улюблений шансон та Вєрку Сердючку, віддавайте щомісяця десятину в церкву та голосуйте за вашу улюблену партію. Але ви не маєте морального права поливати брудом творчих особистостей нашого краю! Адже ви нічого не тямите в креативній творчості! Мається на увазі творчість як волинських музикантів, так і волинських журналістів.
Александр Показати IP 20 Березня 2013 19:22
Я, безусловно, ничего не "тямлю" в "креативном" творчестве де*илов, но имею полное право назвать их творчество пропагандой де*илизма, мата и наркомании. Вам перевести или докажите мне обратное? Понятно, что на Волыни без де*илов никак, но хотелось бы все же поменьше. А Вам, Справедливость, желаю изучать английский, а то как бы Вы не переборщили с "творчими особистостями нашого краю")))Этот совет при условии, что Вы еще себя с ними не "ототожнили" до конца))
Александр Показати IP 20 Березня 2013 19:48
Хейтеру: многим нравится интернет лишь потому, что здесь можно вылить кучу вонючей англоязычной гнили под названием "креативное творчество",а потом выпить горилочки с вискариком и лечь баиньки в обнимку с унитазиком, но зато "митець"!
группа F.A.T. Показати IP 21 Березня 2013 09:53
Александр! Вы хотели блеснуть умом, а блеснули своим невежеством. В этой песне нет ни слова о наркотиках!!! Если Вы намекаете на слово "junkie", то оно означает "торчок". А "торчать" люди могут не только на наркотиках, а и на компьютерных играх, телесериалах, религии и т.д. Поэтому называть наше творчество пропагандой наркомании - то же самое, что называть пропагандой порнографии песни про любовь! На самом деле текст этого трека - о таких как вы, так называемых "хейтерах", которые поливают грязью честных людей, прячась дома за монитором компьютера. Вам бы следовало извинится за свои слова, если Вы считаете себя мужчиной и Вам не чуждо слово "честь"!
Гитарист группы Показати IP 21 Березня 2013 13:12
Да ладно вам) Ну не понравилась человеку песня, ну и что? Ну высказался, обозвал клоунами и дебилами. Зачем разводить срач по этому поводу? Если добавить больше нечего, кроме как переходить на личности, то давайте закроем срач.
Александр Показати IP 21 Березня 2013 17:25
Ишь как запели о чести! Ну так давайте переведем вместе слова? Или закроем срач?
Александр Показати IP 21 Березня 2013 17:53
Гитаристу группы: вопрос ведь не в том, понравилась песня или нет мне лично! Вопрос в том, что ВН распространяет эту песню на своем сайте. Песню, которую Вы никогда бы не спели ни на русском, ни на украинском, а если бы спели (в чем я не сомневаюсь, Вы же Anthrax junkie:)), то ее никоим образом ВН не популяризировал, если, выражаясь словами предыдущего комментатора, им не чуждо слово честь. Ну а junkie...Junkie - это абсолютно однозначный в сленге junkie. Хотя можем "развернуть срач" об использовании в сленге donkey в смысле ass))
Я до Александр Показати IP 22 Березня 2013 09:36
Александр слушай своего любимого Моисеева и Елтона Джона , "уважаемый". А ребят не трогай,ского для тебя "Голубая устрица" в Луцке будет ,вот там и будешь командовать. ЖЕБЫ ПО НИМ ГАЗ...
Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 22:25
Ну да, слегка в песенке с "запиканными" моментами перебор, но вообще неплохо. Послушал бы еще пару песенок. Мне общий трек СвитлеМайбутне больше понравился, хотя я и не поклонник рэпа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus