USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Весілля на фестивалі: дві ноти звучатимуть в одному акорді. ФОТО

13 Липня 2013 13:32
Отныне две ноты будущего аккорда будут звучать вместе, врубая на клавишах жизни бурный мажор на радость тусовке…, - власне, таким чином на фестивалі The Best City побралися двоє щасливих молодят.

Про це «Волинським новинам» стало відомо з місця події.

«Мы пришли сюда, чтобы не просто тусоваться, а торжество позырить… они теперь решили оттягиваться не просто так, а в паре..», - коментував ведучий дійства.

«Готовы ли вы соединить звуки в один аккорд , свои мелодии в один плейлист, и готовы ли Вы слабать один длинный концерт?», - запитував він у наречених.

На дійстві були присутні дружки, гості, фотограф та пересічні «бестсітівці». Молоді ставили підписи, брали участь у конкурсах, наречен, як повелося, кидала букет.

Зрештою ведучий озвучив: «теперь вам предстоит быть вместе в кайфе и драйве, панке и харде, фолке и регги, пока облом не разлучит в











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
) Показати IP 13 Липня 2013 14:32
)))))))) кльово))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus