USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Віртуальні Клімчук і Романюк виявилися «липовими»

3 Липня 2011 10:01
Аккаунти луцького міського голови Миколи Романюка та голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука у соціальній мережі Facebook, насправді їм не належать - посадовці не мають до них жодного стосунку.

Про це повідомив 2 липня ВІП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Клімчук з Романюком зареєструвалися у Facebook, і Романюк навіть підтвердив, що зареєструвався у цій соціальній мережі.

Проте згодом Микола Романюк уточнив, що жодного стосунку до згаданого аккаунту він не має. Фото профілю у цьому аккаунті - ще з часів його роботи у Приватбанку і його легко знайти в інтернеті.

Мер підтвердив, що він таки є у Facebook, але додав - це зовсім інший аккаунт, де поки що навіть фото немає.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук заявив, що він не мав і не має наміру створювати аккаунт ні у Facebook, ні у будь-якій іншій соціальній мережі.

Борис Клімчук наголосив, що має на що витрачати свій час. Тому реєструватися і читати, «хто там що пише чи коментує», не буде точно. «Аби рука не тягнулася і не спокушалася», - додав він.

Цікаво, що станом на 3 липня згаданих аккаунтів «Романюка» і «Клімчука» у Facebook відшукати було уже неможливо, хоча напередодні - станом на 20:00 2 липня - у «Романюка» вже з’явилося 68 друзів, а «Клімчук» нараховував їх у межах півсотні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 3 Липня 2011 17:29
"Цікаво, що станом на 3 липня згаданих аккаунтів «Романюка» і «Клімчука» у Facebook відшукати було уже неможливо" От так би і на посадах ...
VCS Показати IP 4 Липня 2011 10:02
З самого початку ці акаунти неможливо було знайти через пошуковик Facebook, а тільки через посилання на Волинських новинах. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus