USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські дороги – у топ-10 найгірших трас України

26 Квітня 2013 11:58
Автомобільний шлях Луцьк-Львів вважають одним із найгірших серед доріг в Україні.

Рейтинг найгірших доріг в Україні склав журнал «Кореспондент».

Український журнал також з'ясував, як йдуть справи насправді, зібравши десятку найбільш розбитих трас Києва та країни. Зокрема в Україні більшість розбитих доріг розташовані у центральній частині країни. До десятки потрапили траси Павлоград - Донецьк, Тернопіль - Львів, Одеса - Березівка, а також Львів - Луцьк.

Видання пише, що терміни експлуатації 80% автомобільних доріг в Україні вичерпали себе вже двічі, а то й тричі.

Ліквідацією наслідків минулої зими, яка стала для старенького українського асфальту катастрофою, тепер займається по всій країні місцева влада. Так, на Волині кількість доріг та вулиць, що підлягають реконструкції та ремонту, збільшили. А в обласному центрі розпочали
ремонт вулиць Винниченка та проспекту Перемоги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Упрдор Показати IP 27 Квітня 2013 06:49
"...Кількість доріг,що підлягають ремонту збільшили." Це по всій країні мае робити місцева влада...Кажучи простим язиком Укравтодор умивае руки, а на місцях влада з куцим бюджетом та районні дорожні організації з музейною технікою мають зробити те,що знищено на 80 % ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus